Crystal Cruises i top for 20. gang

2019/08/defaultmain.jpgCRUISE: Et af verdens mest anerkendte rejsemagasiner, Conde Nast Traveller, har igen kåret Crystal Cruises som verdens bedste krydstogtselskab. Blandt de store skibe vandt Disney foran Celebrity.

Conde Nast Traveller havde igen Crystal Cruises øverst på skamlen, da man kårede verdens bedste krydstogtselskab med højeste karakter af samtlige. Dermed gik det på helt samme måde som ved Danish Travel Award forleden, hvilket var noget af en overraskelse, da skibene ikke er voldsomt kendte eller markedsført i Danmark.

I den amerikanske prisuddeling var der fire kategorier. I klassen for de små skibe vandt Seabourn foran Windstar. Crystal Cruise vandt i mellemklassen (med højeste totale pointstal) foran Regent Seven Seas og Oceania med Azamara på en fjerdeplads. Overraskende nok følger både Cunard Line og Holland-America først som nr. seks og syv. På den anden side set er det en umulig klasse at sammenligne vidt forskellige skibe og størrelser.

I kategorien af de helt store skibe kom Disney helt til tops efterfulgt af Celebrity som nr. to og Royal Caribbean som nr. tre, mens Princess Cruise havnede på en fjerdeplads.

Nogle af resultaterne bærer tydeligt de amerikanske afsenderadresser. Således i kategorien River Cruise Lines, hvor Grand Circle Cruise Line besatte førstepladsen.