Den danske mødemesse er klar til den store IMEX-kongres i Frankfurt. Arkivfoto fra København.

Danmark parat til kæmpe mødemesse

Der er 5.200 deltagere ved den enorme IMEX-messe i Frankfurt, der samler mødekøbere fra erhvervsturisme i hele verden. Alene på den danske stand er der 19 virksomheder og turismeorganisationer – to er med for første gang.

Frankfurt er tirsdag til torsdag i næste uge atter vært for årets IMEX i Frankfurt Messe. IMEX er i deltagerantal endnu større end den også store IBTM i Barcelona.

Og data fra sidste års IBTM i Barcelona viser ifølge VisitDenmark, at hver fjerde af mødekøberne havde Danmark på deres liste over stande på lande, de var særligt interesserede i at besøge. Derfor håber den danske stand på årets IMEX på stort rykind når det går løs næste uge i Frankfurt.

”Ifølge IBTM var Danmark det 7. mest populære land når der måles på, hvor mange købere der angav at have en særlig interesse for et land,” siger Erik Mortensen, ansvarlig for VisitDenmarks indsatser på erhvervsturisme, og tilføjer:

”Flere end 800 af sidste års IBTM-deltagere sagde at de ville besøge Danmarks stand. Så vi håber på et godt fremmøde på IMEX i Frankfurt og fyldte ordrebøger hos deltagerne på den danske stand.”

Legoland og VisitHerning er nye på IMEX
I år er 19 virksomheder og turismeorganisationer fra Danmark til IMEX i Frankfurt. Hotel Legoland og Konferencecenter i Billund er med VisitHerning til deres første IMEX-messe for international erhvervsturisme.

Herom siger direktør Søren Juul Baunsgaard fra VisitHerning: ”Herning har Skandinaviens største messecenter og en god base af messer og møder, krydret med store internationale sportsevents som nu VM i ishockey og VM i herreholdbold til januar næste år. Vores strategi har ikke tidligere omfattet internationale business events, så vi tager til IMEX for at teste, om det kan være en platform for os og for at få vurderet potentialet i også at satse på dette marked.”

De danske deltagere på årets IMEX er: Arp-Hansen Hotel Group, BDP Business Events, Bella Center Copenhagen, Business Events Denmark, Comwell Hotels, CPH Conference & Meatpacking District, Copenhagen Convention Bureau, Hadler DMC Scandinavia, Inspiring Denmark, MeetDenmark, Legoland Hotel & Conference (Billund), Nordic Choice Hotels, Ovation Scandinavia, Radisson Hotel Group, Scandic Hotels Denmark, The Train Workshop, Visit Faroe Islands & Visit Tórshavn, VisitHerning & MCH og VisitAarhus Convention Bureau.

Relaterede artikler:

VisitDenmark øger fokus på MICE

København har mangel på internationale hotelkæder

Møde- og eventbranchen skal atter hylde de bedste

 

 

x

Læs Også

ABBA-medlem åbner minihotel

Björn Ulvaeus, et af de 4 medlemmer af ABBA, har netop fået eget boutiquehotel med konferencelokaler og restaurant i Västervik, hvor han voksede op. Hotellet er i Best Westerns BW Premier Collection hoteller.

WoCo kigger på fremtidens turisme

Hoteller, incoming og rejsebureauer er blandt målgrupperne ved Wonderful Copenhagen årlige konference Tomorrow’s Urban Travel.

Bella Center skal have flere ansatte

Mens Bella Center-koncernen, BCHG, i dag har omkring 1.000 medarbejdere, forventes tallet de kommende år at vokse med nogle hundrede. Måske er der flere hoteller på vej.

Priser til den danske møde- og eventbranche

Onsdag blev Møde & Event Awards 2018 uddelt i forbindelse med Møde & Eventmessen, der fortsætter torsdag i Bella Center.

Klar med nominerede til Danish Events & Meetings Award

De nominerede i de 8 kategorier til årets DEMA18 er nu fundet. DEMA er ifølge arrangørerne det mest prestigefulde awardshow for den danske møde- og eventbranche. Priserne uddeles 30. maj.

Bella Center blandt nordiske prisvindere

Ved uddelingen af European Business Awards for de nordiske lande var danske BC Hospitality Group eneste prismodtager fra rejsebranchen.