CabInn Village i Ørestad ved København tæller foreløbig hotellet CabInn Metro med 709 værelser og CabInn Apartments med 519 hotellejligheder. Der er Grand Opening for CabInn Apartments 4. oktober. Foto: CabInn.

Danmarks største hotel bliver lidt mindre

Til juni næste år åbner Danmarks største hotel med 1.203 værelser – det er 17 mindre end bebudet. Hotelkæden CabInn er endnu ikke klar med navnet på direktøren for det nye kæmpehotel. I Ørestad kommer yderligere 800 værelser.

Tallet for antal værelser i Danmarks største hotel er igen blevet lidt justeret. CabInn Copenhagen opføres af den danske lavpriskæde CabInn på Kalvebod Brygge i København. Hotellet bliver stadig Danmarks største, men antallet af værelser er nu sat ned fra de senest bebudede 1.220 til 1.203.

Det oplyser CabInns ejer og administrerende direktør, 73-årige Niels Fennet, til STANDBY.dk

CabInn Copenhagen bliver genbo til blandt andet Tivoli Hotel & Congress Center. Danmarks i dag største hotel er AC Hotel Bella Sky Copenhagen ved Bella Center med 812 værelser.

”Vi åbner stadig til juni næste år, hvor første del med omkring 600 værelser vil stå klar – resten af de i alt 1.203 vil være klar til oktober næste år,” siger Niels Fennet og tilføjer:

”Når CabInn Copenhagen bliver cirka 17 værelser mindre end de 1.220, jeg hidtil har sagt, skyldes det, at det nye hotel får 16 rigtig gode handicapværelser med blandt andet store badeværelser. Det bliver ikke bare handicapværelser, der opfylder lovens krav, men også de handicappedes krav,” siger Niels Fennet.

Selv om CabInn Copenhagen efter planen skal åbne til juni næste år, har Niels Fennet endnu ikke navn på hvem der bliver direktør for det kommende storhotel.

Yderligere 800 værelser i Ørestad
I Ørestad ved København ligger allerede Danmarks største overnatningskompleks, CabInn Village. Det består af to enheder, hotellet CabInn Metro med 709 værelser og CabInn Apartments med 519 hotellejligheder.

På samme adresse vil CabInn opføre yderligere to tårne med 400 flere hotelværelser og andre 400 hotellejligheder. Niels Fennet forventer, at det projekt vil være klar omkring 2021. Bliver byggeriet den ventede realitet kommer CabInn Village dermed op på i alt 2.025 hotelværelser og hotellejligheder.

Prisen for de to ekstra tårne i CabInn Village skønner Niels Fennet vil blive mindst 400 millioner kroner. Ifølge CabInns ejer kan kæden bygge et nyt hotelværelse for højest 750.000 kroner.

Grand Opening
Selv om alle 519 enheder i CabInn Apartments har været i brug et års tid, indbyder CabInn 4. oktober samarbejdspartnere i blandt andet rejsebranchen til Grand Opening af CabInn Apartments klokken 14-17. Af hensyn til det praktiske bedes der om tilmelding til direktør for CabInn Vilage, Eda Durnal, på: ed@cabinn.com

Niels Fennet har ikke officielle planer om flere hoteller i København eller resten af Danmark. CabInn har i dag ti hoteller i seks danske byer. Koncernen omsatte i sidste regnskabsår for cirka 300 millioner kroner og fik et overskud på 92,7 millioner.

Relaterede artikler:

Rekordoverskud hos CabInn på 93 millioner kroner

Kæmpe hotelkompleks bliver endnu større

30-årig i spidsen for kæmpehotel