Med sine 422 værelser er Nyborg Strand det største hotel og konferencecenter i Danmark udenfor København. (Foto: Nyborg Strand | PR).

Danmarks største provinshotel skal have ny direktør

Landets største hotel udenfor København, Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, har indledt eftersøgningen af en ny direktør. Efter 20 år pensioneres den nuværende ved årsskiftet.

Med sine 422 værelser med 750 senge er Nyborg Strand det største hotel og konferencecenter i Danmark udenfor København – målt i værelser.

Klik for stort format. Administrerende direktør for Nyborg Strand Hotel, Poul Jacobsen, stopper ved årsskiftet. Pressefoto fra Nyborg Strand.

Men ved årets udgang går den 68-årige direktør, Poul Jacobsen, på pension – efter 20 år på posten. Arbejdet med at søge efter hans afløser er sat i værk.

Nyborg Strand, NS i daglig tale, er et af Danmarks største hotel-og konferencecentre med omkring 275.000 gæster om året og 160 medarbejdere.

Det privatejede og drevne hotel har udover sine 422 værelser også konferencefaciliteter med plads til op til 1.000 personer fordelt på 36 lokaler samt et stort auditorium. Hertil kommer en stor banquet-afdeling, restaurant, bistro, bar samt fit & relax-område.

Stopper efter 20 år
Poul Jacobsen stopper som direktør på hotellet den 31. december, oplyser hotellet i en pressemeddelelse. Han fortsætter dog som konsulent i første kvartal af næste år, for at sikre at hotellets store køkkenbyggeri bliver afleveret som aftalt og kommer godt i drift.

Hotellet, hvis historie går over 100 år tilbage i tiden, har under Poul Jacobsen ledelse udviklet sig til et af landets mest veldrevne konferencehoteller. Og som direktør har Poul Jacobsen stået bag en lang række moderniseringer og nybygninger på Nyborg Strand, og gennem opkøb af grunde har han fremtidssikret hotellets muligheder for fortsat vækst langt ind i fremtiden, oplyses det.

Nyborg Strand har de seneste 20 år renoveret for over 100 millioner kroner og udbygget for mere end 400 millioner kroner, hedder det i pressemeddelelsen.

Relaterede artikler:

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København

Dansk hotelkæde på vej med 800 nye værelser

Disse 20 danske strande har det reneste badevand