PR-foto fra Maldivernes nyåbnede Grand Park Kodhipparu.

Dansk GSA-bureau får nye kunder

Maldivernes senest indviede resort og den italienske hotel- og resortkæde Bvlgari Hotels nyåbnede resort i Dubai skal have vist flaget i Skandinavien af GSA-bureauet United Spirit Nordic.

United Spirit Nordic, der har hovedkontor i København og blandt andet er kendt for at repræsentere Sydafrikas nationale turistråd, South African Tourism, samt emiratet Ras Al Khaimah, har føjet endnu et par kunder til sin klientliste.

Det er navnlig Maldivernes nyeste resort, Grand Park Kodhipparu, Maldives. United Spirit Nordic skal stå for destinationens salg, markedsføring og PR i Norden. Om sin nye kunde siger ejer af United Spirit Nordic, Christine Engen:

”Norden vil være et udbytterigt marked for et eksotisk og luksuriøst resort som Grand Park Kodhipparu, der har all inclusive og meget gennemsigtige pakketilbud til konkurrencedygtige priser som en del af sin filosofi.”

Resortet ligger ifølge Christine Engen 20 minutter i speedbåd fra øgruppens lufthavn, Malé International Airport, og er ”perfekt for familier såvel som rejsepar og romantiske ferier,” siger hun.

Grand Park Kodhipparu åbnede i juni sidste år som et ”én-ø-ét-resort”-koncept, der giver gæsterne en alt-i-én-feriedestination. Omgivet af det Indiske Ocean byder resortet på koralrev, 120 villaer med havudsigt, restauranter, spa og wellness samt meget andet.

Italiensk hotelkæde i Dubai
Den anden nye kunde hos United Spirit Nordic er den italienske hotel- og resortkæde Bvlgari Hotels. For nylig har luksusbrandet åbnet ny rejsedestination i Dubai, The Bvlgari Resort Dubai.

Bvlgari Resort Dubai åbnede i december sidste år og breder sig over 158.000 kvadratmeter – cirka det dobbelt af Tivoli i København. Det beskrives af United Spirit Nordic som ”en drømmeverden af pomp og pragt, i stilrent, italiensk design.”

Resortet ligger på en ø – med en 300 meter lang bro til Dubai. The Bvlgari Resort tilbyder gourmetoplevelser efter ægte, italienske traditioner med blandt andet fire spisesteder og en strandklub med egen strand og en udendørs swimmingpool. Her er også møde- og eventlokaler samt et stort spa, wellness og fitnesscenter.

Relaterede artikler:

Sådan ser kunderne til luksusrejser ud

Sydafrika vil øge samarbejde med rejsebureauer

Emirater klar med skandinavisk roadshow