Udover 128 hotelværelser har Hotel Faaborg Fjord kursus- og konferencefaciliteter til 600 personer i kongressalen og yderligere lokale til 200. Dertil kommer 12 mindre mødelokaler. Fremsendt pressefoto fra Small Danish Hotels.

Dansk hotelkæde får nyt medlem

Hotel Faaborg Fjord – et af Fyns største hoteller – er nyt medlem af Small Danish Hotels. Hotellet er i gang med tocifret millioninvestering i blandt andet en ny spa- og wellness-afdeling.

Small Danish Hotels, der i øjeblikket tæller 64 mindst trestjernede medlemmer fra kroer over hoteller til herregårde og slotte i Danmark, har fået Hotel Faaborg Fjord som nyeste medlem, oplyser SDH til STANDBY.dk

Sydfynske Hotel Faaborg Fjord er med sine 128 dobbeltværelser blandt Fyns største hoteller.

Jørgen Christensen, direktør for Small Danish Hotels. Foto: Claus Haagensen/Chili
Dato.

”Hotel Faaborg Fjord er et godt match til Small Danish Hotels over en million årlige navnlig danske, tyske og skandinaviske gæster. Hotellets naturskønne beliggenhed tæt ved Danmarks længste cykelrute, Østersøruten, tapper lige ind i markedets efterspørgsel på kombinationen af aktiv ferie og højkvalitets overnatningsophold. Samtidig har hotellet et solidt tag omkring erhvervsturisme, hvilket understøtter vores fokus på forretningsgæster,” siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Hotel Faaborg Fjord, der har rødder tilbage til 1808, har netop taget hul på en større modernisering. Den tocifrede millioninvestering betyder, at hotellet i løbet af 2020 vil modtage gæsterne i en ny reception med tilhørende lounge ligesom hotellet i år får en nyopført spa og wellness-afdeling med blandt andet spa- og dampbade, vandpejs og koldvandsdyp.

Stærk position som kursus- og konferencehotel
”Small Danish Hotels skal være med til at styrke vores profil over for ferie- og fritidsgæster. Vi har en stærk position som kursus- og konferencehotel, og vi investerer nu i, at vores hotel bliver lige så attraktivt for ferieturister,” siger hotellets administrerende direktør, Ulrich Bastrup, og fortsætter:

Administrerende direktør for Hotel Faaborg Fjord, Ulrich Bastrup. PR-foto.

”Med nem adgang til Ø-hop, fynske kulturskatte og ikke mindst velvære, stræber vi efter et stærkere fodfæste på det danske, tyske og skandinaviske marked. Det er vi overbeviste om, at vi kan skabe gennem et tæt samarbejde med Small Danish Hotels. Vi får synlighed via hotelkædens kanaler, herunder gæsteklubben Benefits, samtidig med det kvalitetsstempel, der følger med medlemsskabet.”

Hotellets miljøstrategi skulle gerne snart resultere i en Green Key-certificering. Hotellet ligger 12 kilometer fra Fyns største turistattraktion, Egeskov Slot, mens der er en halv times kørsel til H.C. Andersens hus i Odense.

Hotel Faaborg Fjord tilbyder også en Patricia villa med to suiter og et lokale med plads til 50 personer. Og hvis man ønsker at sove ude i naturen, er det muligt i hotellets skovshelters.

Relaterede artikler:

”Vi ønsker mere fokus på udenlandske turister i den danske provins”

Odense-hotel skifter direktør

Nyt medlem hos Small Danish Hotels