Ole Olsen forventer at flytte til Ringkøbing i forbindelse med den nye stilling som direktør på Hotel Fjordgaarden. PR-foto.

Dansk kurbadhotel henter ny direktør fra resorthotel

Hotel Fjordgaarden, der regnes for det største hotel på den jyske vestkyst, får sidst i juli Ole Olsen som ny direktør. Han kommer fra direktørstilling det seneste år på Lübker Golf og Spa Resort.

Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing på den jyske vestkyst skulle have ny direktør, efter Brian Madsen tidligere i år meddelte, at han efter otte år ville stoppe – i stedet har han fået nyt job som direktør for feriehusudlejningsbureauet Feriepartner Hvide Sande.

Hotel Fjordgaarden, der med sine 98 værelser regnes for det vist nok største hotel på den jyske vestkyst, er de senere år blevet et efterspurgt kurbad- og konferencehotel med blandt andet gastronomi på højt niveau.

Hotellet har siden 2007 været ejet Stubkjær-familien fra Grindsted. Og nu melder Fjordgaarden i en pressemeddelelse, at bestyrelsen har ansat 48-årige Ole Olsen som ny direktør. Han blev for blot et år siden ansat i februar 2021 som direktør for Lübker Golf Resort på Djursland, hentet fra job som direktør for Scandic Aarhus Vest-hotellet. Ole Olsen har tidligere ledet nichehotellet Ebeltoft Strand og har haft fire år på Hotel D’Angleterre i København.

”Et af Danmarks mest ambitiøse kurbadshoteller”
Ole Olsen udmærker sig med 20 års ledelseserfaring i hotel- og restaurationsbranchen, og Fjordgaardens nye direktørs fornemste opgave bliver at bistå en drift, der samarbejder med både lokale samt virksomheder og samarbejdspartnere i regionen. At inspirere og motivere medarbejderne samt skabe ekstraordinære gæsteoplevelser er naturligvis en prioritet, hedder det i pressemeddelelsen.

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden. Menneskelige relationer, faglighed og medarbejdernes trivsel er ifølge Ole Olsen de vigtigste elementer for gode gæsteoplevelser. Det er vigtigt for både konferencegæsten, gæsten på et kur- og spaophold og den lokale gæst, der spiser i restauranten eller holder selskab.

Ole Olsen siger i pressemeddelelsen: “Det er en inspirerende opgave for mig at få lov at stå i spidsen for et af Danmarks mest ambitiøse kurbadshoteller. Fjordgaarden har særligt de seneste år vist en anerkendelsesværdig udvikling og er i dag et topmoderne og luksuriøst kurbadshotel på højt niveau, der sågar netop har vundet prisen som ”Årets Spa” ved Danish Beauty Award.”

Ny direktør skaber glæde i bestyrelsen
Den nuværende, konstituerede direktør, Martin Stubkjær, trådte i februar midlertidigt tilbage som bestyrelsesformand for at drive hotellet indtil den rigtige kandidat var fundet efter forhenværende direktør Brian Madsens afgang.

Martin Stubkjær siger: “Vi er meget glade for, at det netop er Ole, der skal overtage roret på Fjordgaarden. Han er en erfaren leder, der i høj grad afspejler og kan videreføre Fjordgaardens værdier. Hotellet har undergået stor forandring de seneste år, med åbningen af ny restaurant samt det nye store kurbad i 2020 og komplet renovering af vores hotelværelser i 2021. Vi er ikke i tvivl om, at Ole kan samle alle disse elementer i en autentisk helhedsoplevelse og sikre Fjordgaarden en endnu lysere fremtid.”

Martin Stubkjær vil genoptage sit arbejde som bestyrelsesformand, når Ole Olsen tiltræder.

Relaterede artikler:

Hoteldirektør chef for feriehusudlejningsbureau

Tre danske hoteller var kandidat til Årets Spa

Dansk resort udvides med hotel, spa og ferieboliger