Vinderteamet fra Kurbad Fjordgaarden efter prismodtagelsen, fra venstre hotellets ejer og administrerende direktør, Martin Stubkjær Maller, kurbadchef Marie Andersen og assisterende kurbadchef, Paul Sandner. PR-foto.

Tre danske hoteller var kandidat til Årets Spa

Kurbad Fjordgaarden på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing blev Årets Spa ved uddelingen af de 38 Danish Beauty Awards. Hotel Vejlefjord og Scandic CPH Strandpark var også nomineret.

Hovedparten af de 38 priser ved årets Danish Beauty Awards omhandler produkter. Men i en enkelt kategori, ”Årets salon/klinik/butik/spa,” er konkrete spa-steder i spil.

I år var disse nomineret, nævnt alfabetisk, Aire Ancient Baths Copenhagen i Carlsberg Byen, Hotel Vejlefjord med De Termiske Bade & Thalasso Spa, Kurbad Fjordgaarden, Mekini Aalborg, Scandic CPH Strandpark, Statement Copenhagen Illum og Zens Organic Hairdressing i Lyngby.

Ved overrækkelserne af Danish Beauty Awards i fredags på Tivoli Hotel & Congress Center, løb Kurbad Fjordgaarden på Hotel Fjordgaarden ved Ringkøbing på den jyske vesterhavskyst med førsteprisen.

Small Danish Hotels-medlemmet Hotel Fjordgaarden, der med sine 98 værelser regnes for det vist nok største hotel på den jyske vestkyst, er de senere år blevet et efterspurgt kurbad- og konferencehotel med blandt andet gastronomi på højt niveau.

Hotel Fjordgaarden ejes Stubkjær-familien. Hotellets bestyrelsesformand, Martin Stubkjær Maller, fungerer som midlertidig administrerende direktør til en ny hoteldirektør er fundet efter Brian Madsen stoppede på posten i februar.

I forbindelse med nyheden om, at han stopper som direktør for Fjordgaarden, sagde Brian Madsen i februar til STANDBY.DK: ”Ejerne har de seneste år investeret 50 millioner kroner i hotellet. Fjordgaarden er ikke bare et provinshotel, der er virkelig lagt i støbeskeen til at det skal blive et af Danmarks førende kurbadshoteller.”

En krævende rejse
Kurbad- og spaafdelingen på Hotel Fjordgaarden åbnede for alvor for to år siden. Ifølge en pressemeddelelse blev Hotel Fjordgaarden kåret af dommerpanelet som modtager af Danish Beauty Award-prisen i sin kategori for at være ”et forbilledligt eksempel på, hvordan et kurbadshotel skal formes og drives i 2022.”

Hotellets direktør og ejer, Martin Stubkjær Maller, siger i pressemeddelelsen i forbindelse med prismodtagelsen:

”Det er en fantastisk anerkendelse at modtage denne pris – det havde vi ikke regnet med, da vi så listen af nominerede, som tæller nogle af vores allerdygtigste kolleger og konkurrenter.

Vi har været på en krævende rejse de seneste år, og forvandlet Hotel Fjordgaarden til et topmoderne og luksuriøst kurbadshotel,” siger Martin Stubkjær Maller og tilføjer: ”Vi har været ambitiøse, og vi har sat barren højt, og derfor går denne pris til vores personale, der hver dag yder en unik service.”

På Fjordgaarden tror vi, at det er lige så vigtigt at pleje sit mentale velbefindende som det fysiske. Vi er stolte af at have skabt et sted, hvor ro, nærvær og mental wellness er i fokus, lyder det også fra direktøren.

Relaterede artikler:

Hoteldirektør chef for feriehusudlejningsbureau

Kendt hoteldirektør opsiger sin stilling

”Vi har ramt noget rigtigt med rejser kun for kvinder”

Landsholdshotel udvider for 100 millioner kroner

Så har Scandic 28 hoteller i Danmark