Oranjestad, hovedbyen på den caribiske ø Aruba, er meget præget af den hollandske kolonitid. Foto: Aruba Tourism Authority.

Dansk rejsebureau øger på Caribien

Den hollandske besiddelse Aruba er ny destination for bureauet, som dermed har 5 rejsemål i Caribien.

Den caribiske ø Aruba, der ligger tæt på Venezuelas kyst, bliver nyt rejsemål for danske USA Rejser, som herefter vil tilbyde fem destinationer i Caribien. Foruden Aruba også søsterøen Curacao samt De amerikanske Jomfruøer (det tidligere Dansk Vestindien) Bahamas og Den Dominikanske Republik.

”USA er selvfølgelig vores største rejsemål, men vi skal passe på ikke kun at have én destination. Vi skal finde noget nyt og helst noget ikke særlig mange andre rejsebureauer har. Derfor er vi gået i samarbejde med turistmyndighederne på Aruba, Aruba Tourism Authority, der har nordisk repræsentationskontor i Stockholm,” siger produkt- og marketingchef Christian Walker Willumsen fra USA Rejser til STANDBY.dk og tilføjer:

”At øge i Caribien er et godt valg for at tilbyde kunderne noget andet. Kunderne søger også noget nyt og vi ser en tendens til, at de gerne vil kombinere for eksempel storbyophold med strandferie. Her er Aruba et godt alternativ i Caribien – øen er ikke så overrendt som mange andre caribiske destinationer.”

Kombipakke med New York og Caribien
USA Rejser tilbyder for eksempel kombinationspakker med KLM, hvor der først flyves fra Amsterdam til New York og efter et ophold her videre med KLM’s Skyteam-partner Delta Air Lines til for eksempel Aruba. USA Rejser sælger eksempelvis øhop med besøg på såvel Aruba som Curacao.

Aruba udgør sammen med Bonaire og Curacao de såkaldte ABC Islands, der ligger tæt på sydamerikanske Venezuela.

”ABC Øerne Aruba, Bonaire og Curacao er nogle af Caribiens delvist oversete destinationer. Nogle kender dem fra besøg med krydstogtskibe, men her er opholdet kun nogle timer – vi giver med vores pakker mulighed for længere ophold på for eksempel Aruba,” siger Christian Willumsen.

Tilstrømningen til den nye mulighed forventes ikke at blive overvældende. Christian Willumsen anslår, at USA Rejser det første år med Aruba på menuen får sendt cirka 150 gæster afsted. I alt har rejsebureauet omkring 800 årlige gæster i Caribien – flere har kombineret den caribiske oplevelse med for eksempel stop i New York eller Florida.

”Markedet for rejser til Caribien vokser i hvert fald stødt – vi ser årlige fremgange på over procent flere solgte rejser,” siger Christian Willumsen.

Relaterede artikler:

Sådan ser kunderne til luksusrejser ud

International turisme på vej mod et rekordår

Skandinavien har verdens mest brugbare pas

x

Læs Også

”Mine rejser skal ikke masseproduceres”

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen har netop søsat sit nye rejsebureau, MyWayTravel, der navnlig skal arrangere og gennemføre fodboldrejser i Europa.

Sundt med lang sommerferie

”Det gør dig til en bedre kollega, medarbejder eller chef, når du holder tre ugers sammenhængende sommerferie. De fleste kan faktisk undværes de få uger om året,” siger formand for Ansattes Råd i Ingeniørforeningen.

Landsholdsspiller åbner rejsebureau

På landsholdet nåede fodboldspilleren Martin Jørgensen 102 landskampe. Nu prøver han lykken med eget rejsebureau – på samme adresse i Aarhus som familiefirmaet De Graa Busser.

Aller Leisure på Top 10 over største rejsebureauer

Med købet af endnu et rejsebureau er de nu 5 danske bureauer i Aller Leisure-koncernen 10. største i Danmark målt i omsætning. Aller udelukker ikke nye rejsebureau-køb.

Aller Leisure køber Gislev Rejser

Aller Leisure, der i forvejen ejer en række danske rejsebureauer, har købt over 85 procent af det fynske rejsebureau Gislev Rejser, der har 40 medarbejdere.

Spies klar med rejser til næste sommer

Danmarks største rejsebureau har netop sat over 40 procent af sine rejser for sommeren 2019 til salg. I denne tid går salget tungt på grund af det gode danske sommervejr.