Oranjestad, hovedbyen på den caribiske ø Aruba, er meget præget af den hollandske kolonitid. Foto: Aruba Tourism Authority.

Dansk rejsebureau øger på Caribien

Den hollandske besiddelse Aruba er ny destination for bureauet, som dermed har 5 rejsemål i Caribien.

Den caribiske ø Aruba, der ligger tæt på Venezuelas kyst, bliver nyt rejsemål for danske USA Rejser, som herefter vil tilbyde fem destinationer i Caribien. Foruden Aruba også søsterøen Curacao samt De amerikanske Jomfruøer (det tidligere Dansk Vestindien) Bahamas og Den Dominikanske Republik.

”USA er selvfølgelig vores største rejsemål, men vi skal passe på ikke kun at have én destination. Vi skal finde noget nyt og helst noget ikke særlig mange andre rejsebureauer har. Derfor er vi gået i samarbejde med turistmyndighederne på Aruba, Aruba Tourism Authority, der har nordisk repræsentationskontor i Stockholm,” siger produkt- og marketingchef Christian Walker Willumsen fra USA Rejser til STANDBY.dk og tilføjer:

”At øge i Caribien er et godt valg for at tilbyde kunderne noget andet. Kunderne søger også noget nyt og vi ser en tendens til, at de gerne vil kombinere for eksempel storbyophold med strandferie. Her er Aruba et godt alternativ i Caribien – øen er ikke så overrendt som mange andre caribiske destinationer.”

Kombipakke med New York og Caribien
USA Rejser tilbyder for eksempel kombinationspakker med KLM, hvor der først flyves fra Amsterdam til New York og efter et ophold her videre med KLM’s Skyteam-partner Delta Air Lines til for eksempel Aruba. USA Rejser sælger eksempelvis øhop med besøg på såvel Aruba som Curacao.

Aruba udgør sammen med Bonaire og Curacao de såkaldte ABC Islands, der ligger tæt på sydamerikanske Venezuela.

”ABC Øerne Aruba, Bonaire og Curacao er nogle af Caribiens delvist oversete destinationer. Nogle kender dem fra besøg med krydstogtskibe, men her er opholdet kun nogle timer – vi giver med vores pakker mulighed for længere ophold på for eksempel Aruba,” siger Christian Willumsen.

Tilstrømningen til den nye mulighed forventes ikke at blive overvældende. Christian Willumsen anslår, at USA Rejser det første år med Aruba på menuen får sendt cirka 150 gæster afsted. I alt har rejsebureauet omkring 800 årlige gæster i Caribien – flere har kombineret den caribiske oplevelse med for eksempel stop i New York eller Florida.

”Markedet for rejser til Caribien vokser i hvert fald stødt – vi ser årlige fremgange på over procent flere solgte rejser,” siger Christian Willumsen.

Relaterede artikler:

Sådan ser kunderne til luksusrejser ud

International turisme på vej mod et rekordår

Skandinavien har verdens mest brugbare pas

x

Læs Også

Lille rejsebureau måske i vanskeligheder

Rejsebureauet Dentour Rejser fra Roskilde er blevet slettet i Rejsegarantifonden – og har taget navneændring. "I min optik ser det ikke godt ud når et rejsebureau skifter navn," siger ekspert.

DRF savner selvkritik hos rejsebureauer

Indkvartering er største klagepunkt til Pakkerejse-Ankenævnet. Rejsebureauer kunne undgå mange sager i nævnet, hvis deres salgsmateriale undlod skønmaleri af dårlige hotelværelser.

Dansk rejsebureau atter solgt

For anden gang på under to år har et mindre dansk bureau skiftet ejer – handlet mellem to store rejsebureauer. Den nye ejer, Primo Tours, ser stort potentiale i sin nyerhvervelse.

Kendt operasanger sprang fra – kunden fik erstatning

Ikke ligegyldigt, hvem der kommer med som operaguide til Verona, og det skal i alle tilfælde oplyses, hvis der sker udskiftning. Det glemte Best Travel. Sagen har været for Pakkerejse-Ankenævnet.

Madeira serverer morgenmad for rejsebranchen

Den portugisiske Atlanterhavsø har 40 procent af alle danske overnatninger i Portugal. Den 3. oktober har Madeira og naboøen Porto Santo workshop i København.

Jysk Rejsebureau øger salget af forretningsrejser

Jysk Rejsebureau har tocifret vækst i salget af rejser til virksomheder, selv om det er kendt for at være specialiseret i at sælge oplevelses- og ferierejser.