Betina og Rasmus Schmidt, til venstre, har købt Jasø Rejser af Maj-Britt og Jan Sønnichsen. PR-foto.

Dansk rejsebureau vokser igen

Betina og Rasmus Schmidt, der sidste år gik fra et til to rejsebureauer, har for et ikke oplyst beløb købt endnu et bureau – det nyeste har speciale i rejser ud af Tyskland.

Denne gang har Betina og Rasmus Schmidt købt sønderjyske Jasø Rejser, der har speciale i at sælge charterferier fra navnlig Hamborg til danskerne. I forvejen har ægteparret FindMinRejse.dk, som Betina Schack Schmidt åbnede i 2007, og AktivFerie.dk, der blev overtaget sidste år.

Betina Schack Schmidt vil ikke oplyse prisen for Jasø Rejser til STANDBY.dk, men siger at der er tale om et generationsskifte i rejsebureauet fra Tønder, som Maj-Britt og Jan Sønnichsen har drevet i 30 år. ”Tiden er nu inde til at yngre kræfter tager over,” siger parret, der de seneste mange år har solgt charterrejser til danskerne fra tyske rejsearrangører.

Samlet kommer Jasø Rejser, FindMinRejse.dk og AktivFerie.dk op på omkring 10.000 rejsegæster om året og en total omsætning på ”et sted mellem 25 og 35 millioner kroner,” siger 43-årige Betina Schack Schmidt.

Hun overtog i januar sidste år rejsebureauet AktivFamilieFerie.dk, der siden blev forkortet til det nuværende AktivFerie.dk, hvis niche er familieferier med adventure aktiviteter, skiferie, vandreture eller for eksempel cykelferie.

Betina Schack Schmidts første rejsebureau, FindMinRejse.dk, åbnede i 2007 og har speciale i individuelle, skræddersyede ferier – særligt til rejsemål i Europa og USA, men også med fokus på grupperejser. 

Mens Jasø Rejser ligger i Tønder, har Betina Schack Schmidts to andre rejsebureauer hjemme i Kolding.

Business as usual
Betina og Rasmus Schmidt vil køre Jasø Rejser videre med det nuværende personale, Stefanie Sehlleier, Mie Mølbach og Jette Waldbach.

”Vi vil fortsætte med at drive rejsebureau i Tønder, hvor mange kommer forbi til en rejsesnak og for at bestille deres næste ferie. Og det er nøjagtig det, vi godt kan lide, den personlige service, hvor vi kender vores kunder og kan rådgive om rejserne, så kunderne får den ferie, de forventer,” siger Betina Schmidt og tilføjer:

”Vi er ikke en rejseportal – vi vil gerne rådgive og vejlede, men selvfølgelig kan man søge efter rejsen via hjemmesiden jasoerejser.dk – og vil man have en snak om rejsen, inden man bestiller, så er vi klar ved telefonerne.”

Relaterede artikler:

Rejsebureau skifter navn

Dansk charterbureau tester rejser fra Hamborg

Jysk Rejsebureau øger salget af forretningsrejser