Dansk-svenske Related henter nye kunder

Bamburgh Castle, Bamburgh, Northumberland, England, UK

Bamburgh Castle, Bamburgh, Northumberland, England, UK

Den dansk-svenske kommunikationsvirksomhed Related har haft en fremgangsrig sommer. Selskabet med baser i Aarhus og Stockholm har hentet fire nye turismekunder og udvidet sit PR-netværk med ti internationale medlemmer.

Related har bl.a. sikret sig kunder og turistbureauer som VisitBritain, Visit Portugal og Filippinernes turistbureau. Desuden har Related fået til opgave at lede det nordiske PR-arbejde for hotelkæden Banyan Tree Hotels & Resorts, der lancerer et moderne lejlighedshotel, Cassia Phuket, i Thailand.

”Vi er vældigt glade for, at flere større internationale aktører har valgt os som samarbejdspartner. 2015 har hidtil været et særdeles godt år for Related”, kommenterer Henrik Koch, adm. direktør for Related.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.