Danskere på efterårsferie i Sverige

ElgSverige er et populært rejsemål i efterårsferien for mange danskere, der får tilbudt alt fra elgsafari til Nordeuropas længste svævebane eller Malmøs 19 temalegepladser.

53% af danskerne forventer at holde efterårsferie i år, viser en undersøgelse fra Analyse Danmark for VisitSweden. Næsten hver tredje vil til udlandet, blandt andet Sverige.

”Det giver energi at opleve noget nyt, også selv om det ikke indebærer en lang rejse. At familien kommer væk fra den travle hverdag er en god måde at bruge tid sammen på,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Hvis man planlægger at tage en kortere tur, er Skåne og Malmø velegnede til en endagsudflugt med en transporttid på bare 30 min. fra København.

”Malmø er kendt for sine kreative temalegepladser, og der er netop åbnet to nye, heriblandt en teaterlegeplads, hvor børnene kan øve sig i at optræde. Byen er oplagt til familier, der vil på endagstur med mulighed for sjov og leg kombineret med shopping. Den lave kronekurs betyder, at man får meget for pengene.”

Er man til en lidt længere tur er Småland et godt område for familier med rige muligheder for vild leg med alt fra Little Rock Lake, som er Nordeuropas længste svævebane, spændende mountainbikeruter og elgsafari.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.