Danskerne sikrer sig sol til vinter

Salget af vinterrejser har de seneste uger ligget 20-30% over de samme uger sidste år hos Star Tour, og halvdelen af alle vinterens rejser er solgt.

”Gæsterne siger det selv, når de henvender sig – at det er de seneste kolde og våde somre der får dem til at købe en dosis sikker sol midt i vinterperioden. Salget går langt hurtigere end normalt, og på den måde skæpper de dårlige somre godt i kassen”, siger salgsdirektør Stig Elling.

Fælles for hele landet er, at De Kanariske Øer er mest populære, tæt fulgt af Thailand, Mexico og Den Dominikanske Republik. Kap Verde og Egypten er også at finde højt oppe på listerne.

Top 10 over de populære vinterrejsemål fra København: 1: Gran Canaria, 2: Phuket, 3: Tenerife, 4: Krabi, 5: Hurghada, 6: Lanzarote, 7: Sharm El Sheikh, 8: Mexico, 9: Den Dominikanske Republik og 10: Boa Vista (Kap Verde).

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.