Danskerne søger hvid jul i Sverige

sverige-ski-ferie-800x532De seneste bookingtal viser, at flere danskere end tidligere tager til Sverige for at holde jul i et snedækket landskab.

Flere svenske skidestinationer melder allerede nu om tæt på udsolgt i juleugen. Drømmen om en juleaften, hvor sneen daler stille ned over et snedækket landskab kan blive en realitet på trods af, at udsigterne til hvid jul i Danmark ikke er gode. Bl.a. kan Stöten i Sälen melde om en stigning på 24% af danske bookinger i forhold til sidste år.

”På de store ski-destinationer i Sverige er der garanti for masser af sne juleaften,” siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden. ”Danskerne søger blandt andet mod Stöten og andre destinationer i Sälen og Idre Fjäll. Her finder man bjælkehytter midt på fjeldet med direkte adgang til skiløbet udenfor og god plads samt pejs og sauna indenfor.”

”Skidestinationerne byder på en vifte af særlige aktiviteter i forbindelse med jul og nytår. Idre Fjäll lokkker bl.a. med alt fra fakkelslalom og julemarked til snescootertur til julemandens værksted,” siger Anna Kron Boysen.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.