De Kanariske Øer mod rekordvinter

XXX2020

Ændringer i danskernes rejsemønstre betyder kraftig stigning i antallet, der vælger Gran Canaria til og Egypten fra.

Tal fra rejsebranchen viser, at De Kanariske Øer og især Gran Canaria er på vej mod det største antal danskere nogensinde i den kommende vinter. I alt forventer branchen 125.000 danskere på vinterferie på Gran Canaria, der tager halvdelen af de danske rejsende til De Kanariske Øer.

Nikolai Johnsen, pressechef i Star Tour: ”Tidligere har Egypten været et populært feriemål for danskerne om vinteren. Men de seneste års uro betyder, at danskerne søger imod klassiske feriemål, som man forbinder med sikkerhed”.

Star Tour har solgt 15% flere vinterrejser til Gran Canaria end på samme tid sidste år. Som en konsekvens planlægges flere fly til Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura for at kunne følge med efterspørgslen. Allerede nu er der indsat ekstra fly fra både Billund og København til Gran Canaria.

Star Tour forventer at sende 40.000 danskere til Gran Canaria denne vinter og samlet 80.000 til De Kanariske Øer. Det er en stigning på 15% i forhold til sidste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.