Nye muligheder for vinterferien

Tusindvis af danskere risikerer at strande i Danmark i vinterferien på grund af Udenrigsministeriets nye rejsevejledninger til bl.a. Egypten, Marokko og Tunesien – lande hvor omkring 3000 danskere skulle have holdt vinterferien.

”Vi arbejder på højtryk for at skaffe pladser til de strandede danskere. Foreløbig har vi skaffet flypladser og hoteller på Gran Canaria de næste tre uger til ca. 600 personer. Problemet er jo, at det er vinterferie og dermed højsæson – og det er utrolig svært at skaffe ekstra kapacitet, specielt sengepladser på rejsemålene. Men vi bliver ved, og håber at kunne tilbyde de fleste nogle ordentlige alternativer til den ferie, de har fået aflyst,” fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Fordi Udenrigsministeriet fraråder nye rejsende at tage til Egypten, Marokko og Tunesien, kan alle, der skulle have været af sted, til og med den 21/2 enten få pengene retur eller frit ombooke til et andet rejsemål, hvis der altså er plads.

Skrevet af

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.