Det ultimative kærlighedshotel

I_0283813En tur ad stranden til den nærmeste lille by, massage i spa-salonen og så en time i solen på solsengen med ens elskede, afsluttet med en romantisk middag for to i stearinlysets skær. 

Sådan beskriver Star Tour opskriften på den perfekte parferie i det nye hotelkoncept Sensimar Resorts, der blandt andet hviler på en markedsundersøgelse blandt danske rejsende, hvor 54% peger på, at det vigtigste på en romantisk parferie er at få tid og nærvær.

”Det kan være svært i dagligdagen, hvor vi har så travlt. Derfor skal den nye type hotel give de perfekte rammer til en romantisk parferie, hvor man ikke skal tænke på andet end hinanden”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

21 hoteller er gjort klar til sommersæsonen, hvor Sensimar Resorts åbner for første gang. Hotellerne har altid beliggenhed ved havet. Faciliteterne er bygget op om tosomhed, så de balinesiske solsenge har plads til to, bordene i restauranten har plads til to, og spa-behandlingerne har plads til to. Derimod skal man være over 16 for at få adgang, så de voksne kan nyde kærligheden i fred og ro.

På nuværende tidspunkt er hver anden bestilte sommerferie hos Star Tour en ferie for to voksne. Og efterspørgslen efter en gennemført parferie meget høj: ”Danske par efterspørger høj standard og perfekt beliggenhed. Mange har jo kun få dage sammen med kvalitetstid, så derfor skal det hele være i orden”, siger Nikolai Johnsen.

Sensimar vil være tilgængeligt på Kreta, Rhodos, Mallorca og i Tyrkiet, men også rejsende til Thailand og Mexico har mulighed for at checke ind på et nyt parhotel.

I alt forventer Star Tour at 12.000 danske gæster bestiller en ferierejse på et Sensimar Resort i den kommende sommer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.