DFDS går ombord i Københavns madfestival

DFDS Seaways tilbyder på søndag, 21. august, et 3,5 timers MiniCruise på Øresund med fokus på mad fra Bornholm. Gæsterne på Crown of Scandinavia får mulighed for at smage nogle af Bornholms bedste råvarer tilberedt af ægte madkunstnere. Derudover vil kendte kokke og madskribenter diskutere, hvad fremtiden vil bringe på fødevareområdet.

 
DFDS Seaways bakker dermed op om Copenhagen Cooking, der i år afvikles for 7. gang. DFDS har i samarbejde med bl.a. Gourmet Bornholm sammensat MiniCruiset, der dog ikke sejler helt til Bornholm.

 

Prisen er 498 kr. pr. person. Børn mellem 4 og 15 år er halv pris.

 

Copenhagen Cooking afvikles fra 19–28. august og byder på ca. 90 arrangementer – læs mere på hjemmesiden: copenhagencooking.com

 

Skrevet af redaktionen