Direkte charterfly fra Billund til Phuket

Der flyves med en Boeing 767 med tre klasser og individuelt underholdningssystem til passagererne og der flyves direkte til Phuket i Thailand.

 

 ”Vi har lyttet til kunderne, og vi har set, at ca. 30% af vores kunder til Thailand bor i de områder i Jylland og på Fyn, hvor der bedst kan betale sig, at rejse fra Billund. Derfor får de nu deres egen direkte afgang med vores fly, der gør den lange rejse til en god og langt hurtigere oplevelse”, siger Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Første afgang bliver 21. december. I alt vil Star Tour flyve omkring 3.000 gæster fra Billund til Phuket i løbet af næste vinter og frem til påsken 2012.

 

”Ifølge vores seneste spørgeundersøgelse mener over 80%, at det vigtigste i forhold til flyrejsen er, at der flyves direkte uden mellemlandinger, mens 63% mener, det er vigtigt, at man har sin egen skærm, og selv kan bestemme hvilke film og spil, man vil benytte. Vi opfylder begge krav med vores flyvninger fra Billund”

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.