Direkte til Etiopien fra Arlanda

Afrika ventes at få en kraftig økonomisk vækst de nærmeste år og en stor del af udviklingen drives frem af  en voksende turisme. Efterspørgslen på rejser til de afrikanske destinationer vokser kontinuerligt og som eneste flyselskab starter Ethiopian Airlines nu med at flyve fem gange om ugen mellem Stockholm og Addis Abeba.

 

”Vi ved at skandinaver synes om at rejse og at der findes en voksende interesse for afrikanske turistdestinationer. Desuden har mange, der bor i Skandinavien familiebånd til Afrika”, siger Ahadu Simachew, area manager for Skandinavien, Finland og Baltikum.

 

Ethiopian Airlines er nyt medlem i Star Alliancen. Flyflåden består af 48 fly og yderligere 40 er bestilt, blandt andet den første Boeing 787 Dreamliner i Afrika. Flytiden på den nye rute er otte timer og der flyves om natten med en Boeing 757-200ER med plads til 180 passagerer.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.