Poolområdet ved Manon les Suites (Foto: Guldsmeden Hotels)

To nye femstjernede hoteller i København

København har fået to nye femstjernede hoteller, men kun det ene har fået den officielle klassificering via HORESTA og europæiske Hotelstars Union.

Den 1. juni kunne København føje endnu et hotel til den femstjernede kategori. Der er tale om Manon les Suites, der drives af Guldsmeden Hotels.

Dermed har København fire hoteller med fem stjerner fra den officielle klassificering fra europæiske Hotelstars Union, der i Danmark er repræsenteret ved arbejdsgiverforeningen HORESTA.

De tre nuværende femstjernede hoteller er Copenhagen Marriott Hotel og Radisson Collection Royal Hotel samt D´Angleterre, der endda har fået den særlige klassifikation med betegnelsen “Superior” efter de fem stjerner.

Det nye femstjernede hotel er ikke nyåbnet, idet dørene blev slået op for de første gæster i slutningen af april sidste år. Hotellet er beliggende i Gyldenløvsgade i det tidligere HK-hus og har 87 værelser og hotellejligheder.

”Stort tillykke til Guldsmeden Hotels og Manon les Suites med de fem stjerner. Det er et unikt kvalitetsstempel, som dokumenterer, at hotellet kan levere faciliteter fra øverste hylde til sine gæster”, siger Kirsten Munch Andersen, der er øverste ansvarlige i Danmark for den officielle, europæiske hotelklassifikation, Hotelstars Union.

Hos Guldsmeden Hotels, der samlet har 11 hoteller i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrig samt på Island og Bali, er man glade for at have fået det særlige kvalitetsstempel.

”Vi er så stolte og glade og kan slet ikke vente med at storforkæle vores gæster. Manon les Suites er et fantastisk sted at være, og den perfekte ramme om den ekstra skønne oplevelse, som vi gerne vil dele ud af”, siger direktør i Guldsmeden Hotels, Sandra Plesner Weinert.

Fra transformerstation til hotel
Selvom København nu officielt råder over fire femstjernede hoteller, er der også andre hoteller i byen, der kan tilbyde faciliteter i samme kategori. Forskellen er blot, at de ikke har den officielle klassifikation via HORESTA og Hotelstars Union.

Et af disse hoteller er Hotel Herman K, der fredag den 1. juni slog dørene op for de første gæster. Hotellet ligger på Bremerholm  i København, hvor der tidligere lå en transformerstation.

Værelse på Hotel Herman K. (Foto: Brøchner Hotels)

Ligesom Manon les Suites er der tale om et femstjernet boutique hotel. Hotel Herman K har blot 31 værelser samt en restaurant i tre etager, og det drives af Brøchner Hotel, der i forvejen står bag fire andre boutique hoteller i København.

”Moderne hotelgæster fra ind- og udland efterspørger i stigende grad skræddersyede hoteloplevelser, hvor design, service og placering går op i en højere enhed. Med Hotel Herman K kan vi tilbyde netop dette i et miljø, hvor gæsterne samtidig kan føle sig hjemme,” siger Karim Nielsen, der er administrerende direktør i Brøchner Hotels.

I Hotel Herman K er der mange forskellige værelsestyper, lige fra de intime Tiny-værelser til den store penthouse-suite i to etager og med privat tagterasse. Gæsterne kan benytte sig af Brøchners velkendte all-inclusive minibar-koncept, hvor man uden beregning kan bestille udvalgte drinks og drikkevarer. Hotellets restaurant heder Roxie og drives af holdet bag Michelin-restauranten Kadeau.

 

Relaterede artikler:

Luksushotel får Michelin-restaurant som partner

Dansk hotelkæde øger igen

Dansk hotelkæde udvider

x

Læs Også

Københavnsk hotel i dialog med utilfreds gæst

En gæst fra Hong Kong var så misfornøjet med ophold på Adina Apartment Hotel i København at hun sendte lang klage. ”Vi kommenterer ikke sager der er under behandling,” lyder det fra hotellet.

Tivoli klar med meget eksklusiv klub

Nimb Club er Tivolis nye tiltag, der kun skal have 100 medlemmer. De får adgang til Nimb Wellness, der er klar til august, og det netop åbnede Nimb Roof med Danmarks første rooftop-pool på et hotel.

Havreholm Slot solgt til Matas-rigmand

Endnu et hotel ved Hornbæk i Nordsjælland er nu solgt til Henrik Frederiksen, der tjente millioner på salget af Matas.

Radisson Red får nordisk hotelpremiere i Aarhus

Nordens første Radisson Red-hotel åbner næste efterår i Aarhus med 78 værelser, møde- og event-faciliteter, fitnesscenter, restaurant og parkeringskælder. Via en app kan hotellets gæster tjekke ind og ud samt åbne og låse værelset.

Aarhus får nyt internationalt hotel

På pressemøde i eftermiddag præsenteres nyhed om at et ”internationalt hotelkoncept får nordisk premiere i Aarhus.” Det bliver muligvis et Radisson Red, erfarer STANDBY.dk

Ikonisk luksushotel genåbnet

Efter 5 års renovering er et af de mest berømte østeuropæiske hoteller netop genåbnet, nu under navnet Raffles Europejski. Der er foreløbig kun 11 Raffles-hoteller i verden.