USA's hårdest arbejdende person kan vinde en rejse til eksotiske Tahiti. Foto: United Airlines

Drømmerejse til USA’s hårdest arbejdende person

United Airlines har lanceret en konkurrence, hvor man kan nominere USA’s hårdest arbejdende menneske. Præmie: En uges drømmerejse til Tahiti.

Den hårdest arbejdende og mest dedikerede amerikaner kan inden længe gøre sig klar til at invitere en ledsager og begynde at se frem til et eksotisk eventyr.

Det amerikanske flyselskab United Airlines har lanceret et projekt ved navn ’Time Off’. Det er en konkurrence, som skal finde frem til den hårdest arbejdende person i USA, og belønningen er en drømmerejse til Tahiti midt ude i Stillehavet.

”Med sommerens uofficielle afslutning i den forgangne weekend er det nedslående at tænke på, at så mange amerikanere ikke har haft mulighed for at bruge feriedage og få tid væk fra den daglige mølle for at opleve noget andet. Det er derfor, vi er så begejstrede for denne konkurrence. Den giver den fortjente vinder mulighed for at opleve nogle af de mest afslappende scenarier i verden i Tahiti,” siger Toby Enqvist, kundedirektør hos United Airlines.

Ifølge United Airlines er der hvert år 700 millioner ubrugte feriedage i USA. Det er på baggrund af dette tal, at flyselskabet har valgt at sætte fokus på, at det er vigtigt at koble af fra arbejdet og give sig selv andre oplevelser.

”Faktisk er de, der bruger de fleste feriedage til rejser, betydeligt lykkeligere end dem, der rejser meget lidt eller slet ikke,” fortæller Katie Denis fra ‘Time Off’-projektet.

Luksusophold venter vinderen
Vinderen af konkurrencen kan være hvem som helst. Alle kan nominere en person – en mor, far, søster, bror, ven, kollega eller en helt anden – til konkurrencen. Personen, der indstiller, skal argumentere for, hvorfor lige netop dens forslag til vinder fortjener at vinde drømmerejsen. Og den hårdt arbejdende person kan have alle slags baggrunde: 80-timers arbejdsuge, en hjemmegående forælder eller en person med flere typer job.

Hvad er der så helt præcist i udsigt for ‘Time Off’-konkurrencens vinder? Jo, vinderen kan fra sin hjemby tage en ledsager med, og de flyver via San Francisco til Papeete i Tahiti. Herudover får de adgang til United Polaris-loungen i San Francisco International Airport, inden de kan sætte sig til rette på flyselskabets business class.

Vinderen bliver indkvarteret i tre nætter på Intercontinental Tahiti Resort & Spa samt to nætter på henholdsvis Intercontinental Moorea Resort & Spa og Maitai Rangiroa. Med i puljen er desuden tranport mellem øerne, adgang til seværdigheder og en voucher på 2.000 dollars (12.875 kroner, red.).

Dreamliner på Tahiti-drømmerejsen
United Airlines åbner den direkte vinterrute mellem San Francisco og Tahiti den 30. oktober, og der flyves med en Boeing 787-8 Dreamliner tre gange om ugen. United vil være det eneste amerikanske selskab, der opererer direkte fra fastlandet til Tahiti.

Konkurrencen – inklusiv nominering – kan tilgås via united.com/timeofftahiti, og den løber frem til den 25. september. Vinderen kåres omkring den 15. oktober. Hver nominering skal være på cirka 300 ord.

 

Relaterede artikler:

Skriv om en drømmerejse og vind en mio. bonuspoints

Rejsebureauagenter kan komme billigt til Tahiti

Tahiti lukker i Danmark

Rejsemesse om Stillehavet

United gør klar til atter at flyve med B787