Dubai får snart verdens højeste og største pariserhjul, Ain Dubai. PR-foto.

Dubai får verdens højeste pariserhjul

Verdens største pariserhjul, Ain Dubai i Dubai, indvies 21. oktober. Det er med sine 250 meter det højeste af sin slags i verden og der bliver i alt 48 kabiner med forskellige koncepter.

Verdens største og højeste pariserhjul, Ain Dubai, er klar til at rotere fra 21. oktober og vil blandt andet kunne tilbyde udsigt over Dubais skyline og havet.

Ain Dubai får ikke mindre end 19 forskellige oplevelsespakker – fra solnedgangs-ture og eksklusive festpakker til skræddersyede forretningsmøder, oplyses det.

Oplevelserne er inddelt i tre forskellige kategorier: Observation Cabins, Social Cabins og Private Cabins. Afhængig af hvilken pakke, man vælger, får man enten én eller to ture rundt i hjulet, og oplevelsen tager dermed omkring 38 eller 76 minutter.

Observation Cabins dækker over oplevelser i hjulets udkigskabiner, som byder på en 360 graders udsigt, blandt andet over Dubai-ikoner som bygningen Burj Khalifa og Palm Jumeirah.

Ønsker man en mere privat oplevelse, er Private Cabins en mulighed til for eksempel fødselsdagsfejringer eller forretningsmøder.

Op til 30 gæster i hver kabine
Pariserhjulet Ain Dubai ligger på øen Bluewaters Island og er med sine 250 meter det højeste af sin slags i verden. Fra de 48 kabiner, der hver har plads til op til 30 gæster

Åbningen passer sammen med, at Dubai fra den 1. oktober til den 31. marts næste år er vært for Expo 2020, der er den første Verdensudstilling afholdt i Mellemøsten.

Her samler Dubai hele verden med fokus på samarbejde og for at inspirere til, hvordan man kan skabe nye løsninger på vor tids største udfordringer.

Mere end 190 nationer deltager på Expo 2020 Dubai og alle har deres egen pavillon – hvilket er første gang i historien, oplyser turistmyndighederne i Dubai.

Relaterede artikler:

Dubai får nyt luksushotel hver måned

Ti år med Emirates i Københavns Lufthavn

Søsætter 60 meter dyb turistattraktion

Qatar på jagt efter flere nordiske turister