DFDS søsætter masser af nye initiativer

De mange nye tiltag blev præsenteret på pressemøde fredag formiddag i Bella Center.Under titlen RockCruises tilbyder DFDS Seaways igen i år intimkoncerter med nogle af Danmarks allerbedste musikere og bands på Oslo-båden.Lars H.U.G. får følgeskab af duoen Nik & Jay, Saybia, Michael Falch, Peter Sommer, og Erann DD, Poul Dissing & Benny Andersen, Blue Van, Duné, Moi Caprice, Spleen United og Figurines.Club Heaven 11 rummer blot 180 pladser. De intime rammer giver en unik nærhed mellem band og publikum.”Den positive feedback fra tidligere optrædende har været af stor betydning, når det gjaldt om at tiltrække nye store navne til dette års musikprogram,” siger Jes Svare, Country Manager for DFDS Seaways i Danmark.Det flotte program skyldes et tæt samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd), der med støtte fra rederiet hjælper unge talenter i Skandinavien ved at tilbyde gratis transport med DFDS Seaways.Et RockCruise med koncert koster fra 448 kr. og bookes på DFDS’ hjemmeside.En del af Copenhagen Jazz Festival 2007’s officielle program bliver koncerter på DFDS’ Oslo-rute.Sidste år varmede DFDS op til festivalen med koncerter med kendte jazzorkestre på ruten i ugen op til festivalen. Nu udvides samarbejdet med jazzfestivalen til at omfatte koncerter før, under og efter festivalen. Jazzkoncerterne på Oslo-båden indgår som en officiel del af Copenhagen Jazz Festival 2007.I marts offentliggøres programmet for festivalen, og dermed også navnene på de jazzorkestre, der kommer til at underholde på Oslo-båden.

Det bliver musikoplevelser på højde med DFDS Seaways’ jazzprogram i 2006, hvor bl.a. Cæcilie Norby, Caroline Henderson, Jacob Fischer og Hugo Rasmussen optrådte.Og som Take Off kunne fortælle i sit januar-nummer, har DFDS Seaways introduceret klippekort til børn på Oslo-båden.

Det nye klippekort til oplevelser for børn på Oslo-båden koster 99 kroner. Det giver afgang til poolområdet, en times computertid i Youth Club, en is, en lunchboks, en festlig børnedrink og to billetter til spillet Horserace.Der er også masser af gratis børneaktiviteter hos DFDS mellem København og Oslo. Maskotten Jack The Pirate tager børnene med på skattejagt, der er legerum med Lego og kugler, tegnefilm, ansigtsmaling, børnedisco og meget mere. Når det er vinter-, påske-, sommer- og efterårsferie, opgraderes børneunderholdningen.En anden nyhed er en ny børnebuffet i Restaurant 7 Seas. Børnebuffeten er et led i rederiets opgraderede madkoncept, som i løbet af foråret indføres på alle DFDS Seaways’ passagerskibe.

Det sker for at kunne tilbyde flere valgmuligheder og højere kvalitet. Maden på børnesiden er ingen undtagelse. Den nye børnebuffet byder på ernæringsrige måltider med mindre fedt og masser af grønt, tilberedt på en spændende og smagfuld måde, så selv små kræsne munde kan gå mætte og veltilpasse til køjs.

Skrevet af