Fra oktober sætter Bravo Tours rejsemålet Hurghada i Egypten på programmet direkte fra Aalborg Lufthavn. Foto: Bravo Tours.

Til Egypten direkte fra Aalborg

Der er stadig nyheder på programmet hos Bravo Tours fra Aalborg Lufthavn.

Sommerens program byder på fem græske nyheder og til vinter vil Bravo Tours nu åbne endnu en nyhed – nemlig Hurghada ved Det Røde Hav i Egypten.

Der lægges ud til oktober når nordjyderne får endnu et rejsemål, hvis man gerne vil flyve direkte fra den lokale lufthavn i Aalborg. Her tilføjer Bravo Tours nemlig Hurgada i Egypten til programmet.

”Vi ser altid på muligheder til vores nordjyske venner, og her var det helt oplagt – da det blev muligt – at give mulighed for at flyve direkte fra Aalborg til Hurghada til vinter”, siger Peder Hornshøj, administrerende direktør for Bravo Tours.

Solsikkert valg
Selskabet har i forvejen flere af De Kanariske Øer og oversøiske muligheder på vinterens rejseprogram, men ifølge direktøren kan Hurghada noget helt andet, som han netop gerne vil give nordjyderne muligheden for at opleve:

”Hurgahda er først og fremmest et solsikkert valg. Dernæst er det fuldt af spændende oplevelser – lige fra dykkermuligheder til den spændende historie ved pyramiderne og sidst, men ikke mindst, er det prisbilligt. Her får man et godt resort med All Inclusive og mange faciliteter til det samme, som en ferielejlighed uden pension koster på De kanariske Øer. Det er mange fordele ved ét rejsemål”, siger han.

Relaterede artikler:

Egypten er på vej mod topform

Grønt lys fra Putin til Egypten

Vinterferien går til sol og varme

x

Læs Også

Unge danskere undlader ferieforsikring

Hver tredje mellem 18 og 29 år tager på ferie uden rejseforsikring, viser en undersøgelse, som Kantar Gallup har lavet for Gouda Rejseforsikring og Gjensidige Forsikring.

Nordiske rejsebureauagenter besøgte Sydafrika

Sidste år var der over 100.000 nordiske ankomster til Sydafrika, der netop har haft 80 ansatte fra rejsebureauer i Norden på studietur til sydafrikanske regioner.

Israel klar til start af Giro d’Italia

Fredag starter et af sæsonens største, klassiske cykelløb, Giro d’Italia. Her i weekenden køres prologen i Israel. Det er første gang, at et af de tre Grand Tour cykelløb begynder i Israel.

Dyrevenner skælder atter ud på TripAdvisor

En af verdens største rejsehjemmesider, TripAdvisor, stopper billetsalg til nogle dyreshows. Men det er ikke nok, lyder kritikken fra World Animal Protection.

Uroligheder truer turismen i Mexico

Der har især været dramatisk kriminalitet i Acapulco og Cancun, hvor både krydstogter og danske turister holder til. Udenrigsministeriet nøjes med blød advarsel.

Nye medlemmer i ANTOR

ANTOR – foreningen for de udenlandske turistorganisationer i Danmark – har fået tre nye medlemmer ligesom den nye formand netop er tiltrådt.