Endnu en rekord på standby.dk

Århus Charter og Primo Tours

De nye og gamle ejere af Århus Charter.

VOR EGEN VERDEN: I den forløbne uge nåede vi op på 29.000 besøg og 117.866 sidevisninger med salget af Århus Charter og kritik af SAS-stewardesser i top, og det er rekord i år.

For at et medie, det være sig på print eller digitalt, skal sætte rekord med seere og læsere, skal man helst have en nyhed helt for sig selv. En såkaldt solo, som vi kalder det i fagsproget.

Dem havde vi i hvert fald mindst tre af i sidste uge på standby.dk, og de endte med mange tusinde kliks, typisk på de tre første pladser på ugens hitliste.

Helt i top var nyheden – dagen før den blev officiel – om salget af Århus Charter. På andenpladsen fulgte historien om kabinepersonalets annonce mod fhv. stewardesse Inge Corell, i store avisannoncer, dagen før de dukkede op.

Endelig kom på tredjepladsen SAS pressechefs reaktion i et brev til Aftenshowet i DR om det useriøse i Inge Corrells udtalelser. Hendes egen forklaring på hele miseren, havde vi i mandags, men hvor mange der kiggede med, ved vi først i næste uges tal.

117.886 sidevisninger blev det til på en aktiv uge. Dejligt, så mange følger med her på hjemmesiden. Vi havde også en del reaktioner i form af kommentarer, men mange flere er velkomne.

Seernes top 10 liste så sådan ud: 1. Århus charter får ny ejer, 2. Stewardesser kritiserer eks kollega, 3. Inge Correll er useriøs, skriver SAS` pressechef, 4. Cirkusbygningen satte pris på rejsebranchen, 5. Kendt profil opsiger topjob, 6. Piloter leger med ilden (klumme), 7. Grand Prix var en demokratisk skandale. 8. Det tynder ud i pionerer (klumme), 9. Air France aflyser stribevis af fly og 10. Når konsulenter tager over (klumme).