Engageret rejsekonsulent

job-søges

 

Med 20 års bredt branchekendskab og et store service – gen, vil jeg være en god medarbejder at investere i.

For mig har rejsebranchen altid været et spændende sted at arbejde. Jeg motiveres af den daglige kontakt til kunder, leverandører og kolleger og har altid brystet mig af at være del af en branche, hvori jeg kan lægge energi og effektivitet parallelt med højt serviceniveau og stor troværdighed. Efter en afstikker, som selvstændig havekonsulent, brænder jeg for igen at entrere rejsebranchen og medvirke til at give kunden den perfekte rejseoplevelse.

Mine kompetencer som rejsekonsulent har jeg senest opnået på F.L. Smiths rejsekontor, hvor mine opgaver var både rådgivende og operationelle i salget af erhvervsrejser. Det havde betydning at jeg har indgående kendskab til den globale rejsegeografi samt besidder et godt overblik, når der ’last minute’ skulle findes fly kombinationer med kortest mulig rejsetid, kompatible med firmaets rejsepolitik og kontraktpriser. Jeg fik tilført rejsekontoret en længe ønsket, udstrakt og professionel service.

Forinden da var jeg i DFDS. Jeg havde, salg af ferierejser (telefonsalg) til England, Norge og Færøerne og var især glad for tilbagemeldinger fra kunder, som følte at jeg havde gjort en positiv forskel i deres valg af ferieform. Efterfølgende var jeg medproducent på katalogrejser og havde dermed kontraktforhandling af hoteller og busser samt styring af allotments. Jeg stod tillige for afvikling af grupperejser til London.

Som rejsekonsulent i Alt Rejser startede jeg med salg af individuelle ferierejsende til bl.a. Rusland og Baltikum. Det var spændende at sælge rejser til disse smukke, og dengang fremmede, rejsemål. Jeg fik senere salg af erhvervsrejser til især Moskva, for danske og japanske virksomheder. I kommunikationen med både russiske leverandører og japanske kunder havde jeg stor gavn af min interkulturelle forståelse.

Jeg ser mig selv i et rejsebureau, hvor kunden er omdrejningspunktet og har følelsen af at der er lagt et professionelt og personligt engagement i netop dennes rejse. Jeg ser mig selv front – eller backoffice, i et rejsebureau hvor nøgleordene er gensidig respekt i ikke for stive rammer, med et samarbejde præget af hjælpsomhed og humor. Netop opdateret i MS office pakken er jeg fit for fight og af den overbevisning at kunne matche en efterspørgsel på en dedikeret medarbejder – en teamworker med selvstændighed.

Med venlig hilsen
Evy Braarup

Se og download CV.

 

 

 

 

 

.