Direktør for flådedrift Dennis Tetzlaff fra Stena Line. (Foto: Stena AB | PR)

Erfaren profil får ansvar for drift af Stena Lines flåde

Livet på havet har både fyldt i Dennis Tetzlaff studietid og arbejdsliv. Nu har han byttet hverdagen hos krydstogtrederiet TUI Cruises ud med et kontor på direktionsgangen hos Stena Line.

I løbet af de seneste to årtier har Dennis Tetzlaff oparbejdet erfaring fra forskellige stillinger inden for skibs- og krydstogtbranchen, og den har han nu bragt med sig til Stena Line, hvor han netop er tiltrådt som direktør for flådedrift.

Stillingen har hidtil været bestredet af Ian Hampton, men han er skiftet til et nyt job, hvor omdrejningspunktet bliver at fokusere på nye forretningsmuligheder for rederiet, der mellem Danmark og Sverige har ruterne Gøteborg-Frederikshavn og Halmstad-Grenå.

Fra container- til krydstogtskib
Dennis Tetzlaff uddannelsesmæssige baggrund er, at han har studeret nautisk videnskab og maritim transport ved det tyske universitet University of Applied Sciences Emden/Leer. Hans karriere til havs begyndte som 20-årig, hvor han var dækkadet på et krydstogtskib i Caribien.

Efter at Tetzlaff havde afsluttet sine studier, stod han atter til søs. I første omgang fik han arbejde på et containerskib, og sidenhen skiftede han til det tyske krydstogtselskab AIDA Cruises. Her arbejdede han sig op fra andenofficer til førstekaptajn.

I starten af 2016 påmønstrede han TUI Cruises, hvor Dennis Tetzlaff sidenhen har varetaget en række forskellige stillinger. Senest har han været direktør for flådeoperationer og -tilføjelser. Frem til marts i år var han ligeledes bestyrelsesmedlem i interesseorganisationen Hamburg Cruise Net.

Glæder sig til at komme i gang
I forbindelse med at han tiltrådte sin nye stilling den 1. maj, er Dennis Tetzlaff også blevet en del af koncernledelsen hos Stena Line. Han glæder sig til at stifte endnu dybere bekendtskab med de nye arbejdsopgaver, som nu lander på skrivebordet.

“Jeg kan godt lide, at Stena Line ikke kun tilbyder én service eller ét produkt. Formålet med at være en pålidelig forbindelse mellem mennesker, steder og samfund passer godt til mig, og jeg glæder mig til at komme i gang og lære mere,” siger Tetzlaff.

Koncernchef Niclas Mårtensson fra Stena Line mener, at den nye direktør har den rette profil, når rederiet skal sætte kursen for fremtiden.

“Jeg er meget glad for at kunne byde Dennis velkommen til Stena Line. Han bringer omfattende ekspertise fra vores branche med sig og besidder den slags nysgerrighed og ledelsesevner, som er nødvendige for at være en konkurrencedygtig virksomheden i mange år fremadrettet.”


Relaterede artikler:

Stena Line-rejsebureau lancerer kunstig intelligens

Forventer færgevækst mellem Sverige og Danmark

Har kurs mod bedre dansk højsæson end i 2022