Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for Europæiske ERV i Danmark og Sverige.

Europæiske Rejseforsikring i Norden får polsk direktør

46-årig polsk kvinde er ny administrerende direktør for Europæiske Rejseforsikring ERV i Danmark og Sverige.

Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for tysk-ejede Europæiske ERV (Europäische Reiseversicherung) i Danmark og Europeiska ERV i Sverige. Hun får sæde på kontoret i København.

Beata Kalitowska har ifølge Europæiske Rejseforsikring stor erfaring i forsikringsbranchen og kommer fra en stilling som direktør for det polske datterselskab ERV Polska, en virksomhed i ERV-koncernen, hvor hun har været siden 2004.

På kontoret i København afløser hun Johannes von Hülsen, der forsætter i en anden stilling i ERV-koncernen.

“Jeg glæder mig til at lære mere om det nordiske marked. Jeg har stor erfaring med at bygge virksomheder fra bunden, så dette er en spændende og anderledes udfordring,” siger Beata Kalitowska i pressemeddelelse fra Europæiske og tilføjer:

“Jeg og mit polske team lykkedes med at opbygge et succesfuldt selskab, hvor jeg især lærte at skabe effektive arbejdsprocesser. Jeg tror også, at min mangeårige erfaring som gruppeleder i den polske forsikringsforening, hvor jeg var ansvarlig for rejseforsikring og insolvensgarantier, vil være en styrke i min nye rolle.”

Fællesnordisk organisation
I Norden har Europæiske Rejseforsikrings fokus de seneste år været på at skabe en fællesnordisk organisation og strategi for de to primære nordiske ERV-virksomheder, herunder at skabe et nordisk ledelsesteam. I oktober sidste år blev Europeiska ERV i Sverige en filial af Europæiske ERV i Danmark.

“Vi har allerede haft mange diskussioner i Stockholm og København, og jeg tror, at blandingen af de samlede nordiske erfaringer kombineret med friske øjne vil gøre det muligt for os at styrke de to virksomheder og få os til at vokse yderligere,” siger Beata Kalitowska.

90 års erfaring
Europæiske ERV er ifølge egne oplysninger Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab og indgår i ERV Group.

“Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os”, hedder det.

Relaterede artikler:

Kronisk syge kan godt forsikres på ferierejsen

USA koster kassen for rejseforsikringsselskab

Mange dropper rejseforsikringen

x

Læs Også

Mr. Kenya Airways stopper

Per Carøe, der de seneste 15 år har været nordisk ansvarlig for Skyteam-medlemmet, stopper med månedens udgang. Fremover skal Air France og KLM repræsenterer Kenya Airways i Norden.

Fra erhvervsrejsebureau til DFDS

Den tidligere direktør for ATPI Instone i Danmark har sagt farvel til erhvervsrejsebureauet og er blevet Business Leader for et af DFDS’ mest voksende forretningsområder.

Flyselskab klar med ny nordisk chef

Brussels Airlines sætter navn på den nye chef, der også skal vise flaget for Lufthansa-ejede Eurowings i Norden. Lina Nordlander var senest salgschef for airberlin i Danmark.

Kendt chef forlader flyselskab

Efter 15 år hos Brussels Airlines siger dets nuværende danske chef for Norden og Baltikum farvel og mange tak. Hvad fremtiden skal bringe, ved hun endnu ikke.

‘Der er et skib for enhver smag’

Efter 14 år siger Helle Montem farvel til lederstilling i stort krydstogtbureau. ”Da jeg startede var det kun to-tre bureauer, der solgte krydstogter. I dag er det rigtig mange."

Tidligere WoCo-formand slipper for millionkrav

Ifølge Erhvervsstyrelsen var daværende bestyrelsesformand i Wonderful Copenhagen ansvarlig for 21 millioner kroner af WoCo’s underskud ved det internationale melodigrandprix i 2014.