Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for Europæiske ERV i Danmark og Sverige.

Europæiske Rejseforsikring i Norden får polsk direktør

46-årig polsk kvinde er ny administrerende direktør for Europæiske Rejseforsikring ERV i Danmark og Sverige.

Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for tysk-ejede Europæiske ERV (Europäische Reiseversicherung) i Danmark og Europeiska ERV i Sverige. Hun får sæde på kontoret i København.

Beata Kalitowska har ifølge Europæiske Rejseforsikring stor erfaring i forsikringsbranchen og kommer fra en stilling som direktør for det polske datterselskab ERV Polska, en virksomhed i ERV-koncernen, hvor hun har været siden 2004.

På kontoret i København afløser hun Johannes von Hülsen, der forsætter i en anden stilling i ERV-koncernen.

“Jeg glæder mig til at lære mere om det nordiske marked. Jeg har stor erfaring med at bygge virksomheder fra bunden, så dette er en spændende og anderledes udfordring,” siger Beata Kalitowska i pressemeddelelse fra Europæiske og tilføjer:

“Jeg og mit polske team lykkedes med at opbygge et succesfuldt selskab, hvor jeg især lærte at skabe effektive arbejdsprocesser. Jeg tror også, at min mangeårige erfaring som gruppeleder i den polske forsikringsforening, hvor jeg var ansvarlig for rejseforsikring og insolvensgarantier, vil være en styrke i min nye rolle.”

Fællesnordisk organisation
I Norden har Europæiske Rejseforsikrings fokus de seneste år været på at skabe en fællesnordisk organisation og strategi for de to primære nordiske ERV-virksomheder, herunder at skabe et nordisk ledelsesteam. I oktober sidste år blev Europeiska ERV i Sverige en filial af Europæiske ERV i Danmark.

“Vi har allerede haft mange diskussioner i Stockholm og København, og jeg tror, at blandingen af de samlede nordiske erfaringer kombineret med friske øjne vil gøre det muligt for os at styrke de to virksomheder og få os til at vokse yderligere,” siger Beata Kalitowska.

90 års erfaring
Europæiske ERV er ifølge egne oplysninger Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab og indgår i ERV Group.

“Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os”, hedder det.

Relaterede artikler:

Kronisk syge kan godt forsikres på ferierejsen

USA koster kassen for rejseforsikringsselskab

Mange dropper rejseforsikringen

x

Læs Også

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.