Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for Europæiske ERV i Danmark og Sverige.

Europæiske Rejseforsikring i Norden får polsk direktør

46-årig polsk kvinde er ny administrerende direktør for Europæiske Rejseforsikring ERV i Danmark og Sverige.

Beata Kalitowska er ny nordisk direktør for tysk-ejede Europæiske ERV (Europäische Reiseversicherung) i Danmark og Europeiska ERV i Sverige. Hun får sæde på kontoret i København.

Beata Kalitowska har ifølge Europæiske Rejseforsikring stor erfaring i forsikringsbranchen og kommer fra en stilling som direktør for det polske datterselskab ERV Polska, en virksomhed i ERV-koncernen, hvor hun har været siden 2004.

På kontoret i København afløser hun Johannes von Hülsen, der forsætter i en anden stilling i ERV-koncernen.

“Jeg glæder mig til at lære mere om det nordiske marked. Jeg har stor erfaring med at bygge virksomheder fra bunden, så dette er en spændende og anderledes udfordring,” siger Beata Kalitowska i pressemeddelelse fra Europæiske og tilføjer:

“Jeg og mit polske team lykkedes med at opbygge et succesfuldt selskab, hvor jeg især lærte at skabe effektive arbejdsprocesser. Jeg tror også, at min mangeårige erfaring som gruppeleder i den polske forsikringsforening, hvor jeg var ansvarlig for rejseforsikring og insolvensgarantier, vil være en styrke i min nye rolle.”

Fællesnordisk organisation
I Norden har Europæiske Rejseforsikrings fokus de seneste år været på at skabe en fællesnordisk organisation og strategi for de to primære nordiske ERV-virksomheder, herunder at skabe et nordisk ledelsesteam. I oktober sidste år blev Europeiska ERV i Sverige en filial af Europæiske ERV i Danmark.

“Vi har allerede haft mange diskussioner i Stockholm og København, og jeg tror, at blandingen af de samlede nordiske erfaringer kombineret med friske øjne vil gøre det muligt for os at styrke de to virksomheder og få os til at vokse yderligere,” siger Beata Kalitowska.

90 års erfaring
Europæiske ERV er ifølge egne oplysninger Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab og indgår i ERV Group.

“Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os”, hedder det.

Relaterede artikler:

Kronisk syge kan godt forsikres på ferierejsen

USA koster kassen for rejseforsikringsselskab

Mange dropper rejseforsikringen

x

Læs Også

Kendt DFDS-profil går fra borde

DFDS Seaways’ globale salgsdirektør på passagerområdet stopper til fordel for job i en nyoprettet stilling som kommerciel direktør i DGI-byen i København med blandt andet Øksnehallen.

Energisk hoteldirektør runder 50

Peter Brinks, der siden 2012 har stået i spidsen for Danmarks største private koncertspillested udenfor København, Fuglsøcentret på Djursland, markerer sine første 50 år med reception på torsdag, den 23. august.

TUI klar med kommunikationschef i Danmark

Danmarks næststørste charterrejsebureau har ansat 27-årige Mikkel Hansen som Communiations Manager på det danske marked.

Dansk Industri øger fokus på turisme

Den store arbejdsgiverforening henter stadig flere nye medlemmer indenfor turisme og oplevelsesøkonomi – derfor oprettes nu et egentligt sekretariat for området, der hos DI tæller omkring 250 virksomheder.

Salgsdirektør stopper for at starte konsulentfirma

Efter næsten 40 år på 4-stjernede københavnske Admiral Hotel er salgs- og marketingdirektør Susanne Rübner netop stoppet – i stedet har hun med sin datter startet konsulentfirma.

Storhotel klar med ny direktør

Det 400 værelser store Comfort Hotel Vesterbro i København har fra i dag ny dansk direktør, Thomas Skov.