Ferie for Alle i Messecenter Herning passerede også denne weekend 60.000 besøgende. Her er det fra TUI-standen. Foto: Lars Møller, MCH.

Ferie for Alle atter over 60.000 besøgende

Weekendens Ferie for Alle i Messecenter Herning havde 61.319 registrerede besøgende og holdt sig dermed atter over 60.000 gæster. Her er en række snapshots fra den hektiske weekend.

Der var 61.319 besøgende på denne weekends rejsemesse Ferie for Alle i Messecenter Herning – en fremgang på beskedne 654 i forhold til de 60.665 besøgende ved messen sidste år.

Klik for stort format. USA havde igen i år en større stand på Ferie for Alle med repræsentanter for delstater, byer og oplevelser. Foto: Henrik Baumgarten.

”Med fare for at lyde kedelig, så har meldingerne igen i år været, at det gik rigtig godt – vi har kun haft positive tilbagemeldinger fra de udstillere, jeg talte med gennem weekenden. Her da messen endte søndag eftermiddag har jeg også talt med mange fra Messekomiteen for Ferie for Alle, de var også tilfredse,” sagde projektchef Anders Ladefoged Mortensen sent søndag eftermiddag til STANDBY.dk – han stod igen i år med sit team stod i spidsen for Skandinaviens største rejsemesse.

Stjernegaard atter til rejsemesse
Stjernegaard Rejser var atter på plads i Herning med en stor stand for rejsebureauets brede udvalg af oversøiske rejser. 11 af rejsebureauets 35 medarbejdere var med i Messecenter Herning, hvor de gennem weekenden fortalte om og præsenterede kvalitetsrejser til det meste af verden.

Klik for stort format. De 11 kolleger fra Stjernegaard Rejser på weekendens Ferie for Alle i MCH, Peter Nielsen og Asger Domino står yderst til højre. Foto: Stjernegaard Rejser.

Med i Herning var også Stjernegaards to tidligere ejere, administrerende direktør Asger Domino og produktionsdirektør Peter Nielsen. De solgte i efteråret Stjernegaard Rejser til Aller Leisure, som dermed har fem danske rejsebureauer.

Udover Stjernegaard er det også Nyhavn Rejser, Kulturrejser Europa, Nilles Rejser og Gislev Rejser. Asger Domino er i øvrigt også bestyrelsesformand i Danmarks Rejsebureau Forening.

Apollo i bæredygtige T-shirts
Danmarks næststørste charterrejsebureau, Apollo, havde under Ferie for Alle sine 39 medarbejdere i bæredygtige T-shirts.

Klik for stort format. Kolleger fra Apollo Rejser i deres bæredygtige T-shirts under Ferie for Alle. Fra venstre: Karina Nielsen, Olof Lorentzen, Nina Albertsen og Azra Bajric. Foto: Henrik Baumgarten.

Apollo Rejser benyttede dette års Ferie for Alle i Messecenter Herning til at opfordre til mere bæredygtighed og eftertænksomhed, når man rejser ud i verden. 

Alle Apollos medarbejdere var klædt i t-shirts af økologisk bomuld med slogans som ”Make Oceans Clean Again”, ”Life is a Beach” og ”I Need Vitamin Sea” på Ferie for Alle.

Vagtskifte hos Spies
Under fredagen i Messecenter Herning, hvor mange topfolk fra rejsebranchen deltager, havde Spies inviteret til sammenkomst for at markere et vagtskifte.

Sidste år rundede kommunikationschef for Spies i Danmark og flyselskabets familiemedlem, Thomas Cook Airlines Scandinavia, Torben Andersen, 65 år – og meddelte, at han ønskede at trappe ned og derefter gå på pension.

Klik for stort format. Torben Andersen er blevet afløst som kommunikationschef for først Thomas Cook Airlines og siden også Spies i Danmark af Lisbeth Nedergaard. Foto: Henrik Baumgarten.

I første omgang blev han i Thomas Cook Airlines afløst af Lisbeth Nedergaard. Hun er ny i rejsebranchen og kom til det store flyselskab, Thomas Cook Airlines, og charterrejsebureau, Spies, fra job i det rådgivende ingeniør- og konsulentfirma Cowi.

Lisbeth Nedergaard var indtil skiftet til Thomas Cook Airlines og nu også Spies ansat som Head of Communications for området Bridge, Tunnel & Marine Structures.

Næste år er det 21-23. februar
Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og afholdes én gang om året i MCH Messecenter Herning. I år var Caribien “partnerland” – og der var i ialt 1.131 udstillere indenfor alt fra camping og golf til safari og charterrejser. Ferie for Alle åbner igen dørene 21.-23. februar 2020.

Klik for stort format: Danmarks næststørste lufthavn, Billund, havde traditionen tro flyselskaber der betjener lufthavnen på sin stand. Nogle af dem var fra venstre Christian Dottorini fra Air France KLM, Icelandairs salgschef i Danmark, Sigridur ”Sigga” Hellen Sveinsdóttir, Anne Klintfält, nordisk salgschef for Consumer Sales hos British Airways og landechef i Danmark for det polske Star Alliance-medlem, LOT, Maciej Graczyk. Foto: Henrik Baumgarten.

Relaterede artikler:

Klar til Danmarks største USA-event

Rekordår i Messecenter Herning

Toprejsebureauer samlede bedste kunder