De tilmeldte medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening skal på foreningens årsmøde 12. april i København blandt andet høre nyt fra Rejsegarantifonden og Udenrigsministeriets Borgerservice. Arkivfoto.

Fint besøg til DRF’s årsmøde og generalforsamling

En helt ny undersøgelse af danskernes rejsevaner, direktøren for Rejsegarantifonden samt chefen for Borgerservice er med i programmet når Danmarks Rejsebureau Forening 12. april har årsmøde.

Der er lagt op til en spændende og indholdsrig dag for medlemmerne af Danmarks Rejsebureau Forening når foreningen 12. april indbyder til årsmøde og efterfølgende generalforsamling. Det sker alt sammen på Hotel Radisson Blu Royal i København – der lægges ud med frokost klokken 12, hvor der også vil være rigelig tid til networking mellem DRF’s medlemmer.

På årsmødet kan de tilmeldte tale med andre rejsebureauer og netværke med både medarbejderne fra DRF’s sekretariatet og andre interessenter fra rejsebranchen.

Efter frokost fortæller Rejsegarantifondens administrerende direktør, advokat Birgitte Fjeldhoff, blandt andet om, hvad den nye rejsegarantifondslov kommer til at betyde for fondens arbejde og rejsebureauerne. Den nye lov træder i kraft d. 1. juli – samtidig med den nye pakkerejselov.

På årsmødet er Danmarks Rejsebureau Forening også glad for at kunne præsentere analyseinstituttet Epinion som oplægsholder. Epinion vil fortælle om deres nyeste undersøgelse af danskernes rejsevaner. Undersøgelsen er fra i år, så det er helt aktuelle tendenser, de fremmødte bliver præsenteret for.

Udenrigsministeriet har workshop for rejsebureauer
Efter kaffepausen på Danmarks Rejsebureau Forening årsmøde næste uge fortæller ambassadør René Dinesen, chef for Borgerservice, om krisehåndtering i Udenrigsministeriets Borgerservice.

René Dinesen vil også fortælle om en vigtig workshop som Borgerservice vil holde senere på foråret eller i forsommeren for blandt andet Danmarks Rejsebureau Forenings medlemmer. Workshoppen kommer til at handle om netop krisehåndtering og ikke mindst om samarbejdet mellem Borgerservice og rejsebranchen.

Inden årsmødet slutter er der mere tid til networking inden DRF’s holder sin årlige generalforsamling.

Alle medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening er velkomne til både årsmøde og generalforsamling. Det kræver blot forhåndstilmelding direkte til DRF.

Relaterede artikler:

EU-flypassagerer skal beskyttes bedre

Ny lov for pakkerejser vedtaget

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

x

Læs Også

Stor møde- og kongresmesse i Malmø

I november afvikles Nordic MICE Summit, hvor over 50 leverandører fra den europæiske møde- og konferencebranche mødes i Malmø med købere af MICE-ydelser fra det meste af Europa.

Hotelkæde bruger millioner på konferencebygning

Milling Hotels, der tæller 7 danske hoteller, har investeret 35 millioner kroner i ny konferencebygning. Den kan rumme 1.000 personer og øger koncernens konferenceaktiviteter med 40 procent.

Kommune opgiver kritiseret forslag

Københavns Kommune vil alligevel ikke fjerne tilskud på 2,4 millioner til kroner til Wonderful Copenhagens arbejde med at tiltrække store events til hovedstaden.

Dansk slot laver humoristisk videomarkedsføring

En række nye videoer på YouTube skal være med til at øge kendskabet til Bernstorff Slot på en humoristisk og utraditionel måde over for mødekunderne.

Forsøg med møde- og eventmesse i Fredericia

For første gang nogensinde afholdes fagmessen Meeting Live Vest, der vil have deltagelse af over 80 udstillere og flere hundrede mødeplanlæggere.

Nemmere for partnere at booke i Cirkusbygningen

Wallmans i Cirkusbygningen i København har årligt cirka 88.000 gæster – hovedparten er til dinnershows, som partnerne i rejsebranchen nu kan booke direkte.