De tilmeldte medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening skal på foreningens årsmøde 12. april i København blandt andet høre nyt fra Rejsegarantifonden og Udenrigsministeriets Borgerservice. Arkivfoto.

Fint besøg til DRF’s årsmøde og generalforsamling

En helt ny undersøgelse af danskernes rejsevaner, direktøren for Rejsegarantifonden samt chefen for Borgerservice er med i programmet når Danmarks Rejsebureau Forening 12. april har årsmøde.

Der er lagt op til en spændende og indholdsrig dag for medlemmerne af Danmarks Rejsebureau Forening når foreningen 12. april indbyder til årsmøde og efterfølgende generalforsamling. Det sker alt sammen på Hotel Radisson Blu Royal i København – der lægges ud med frokost klokken 12, hvor der også vil være rigelig tid til networking mellem DRF’s medlemmer.

På årsmødet kan de tilmeldte tale med andre rejsebureauer og netværke med både medarbejderne fra DRF’s sekretariatet og andre interessenter fra rejsebranchen.

Efter frokost fortæller Rejsegarantifondens administrerende direktør, advokat Birgitte Fjeldhoff, blandt andet om, hvad den nye rejsegarantifondslov kommer til at betyde for fondens arbejde og rejsebureauerne. Den nye lov træder i kraft d. 1. juli – samtidig med den nye pakkerejselov.

På årsmødet er Danmarks Rejsebureau Forening også glad for at kunne præsentere analyseinstituttet Epinion som oplægsholder. Epinion vil fortælle om deres nyeste undersøgelse af danskernes rejsevaner. Undersøgelsen er fra i år, så det er helt aktuelle tendenser, de fremmødte bliver præsenteret for.

Udenrigsministeriet har workshop for rejsebureauer
Efter kaffepausen på Danmarks Rejsebureau Forening årsmøde næste uge fortæller ambassadør René Dinesen, chef for Borgerservice, om krisehåndtering i Udenrigsministeriets Borgerservice.

René Dinesen vil også fortælle om en vigtig workshop som Borgerservice vil holde senere på foråret eller i forsommeren for blandt andet Danmarks Rejsebureau Forenings medlemmer. Workshoppen kommer til at handle om netop krisehåndtering og ikke mindst om samarbejdet mellem Borgerservice og rejsebranchen.

Inden årsmødet slutter er der mere tid til networking inden DRF’s holder sin årlige generalforsamling.

Alle medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening er velkomne til både årsmøde og generalforsamling. Det kræver blot forhåndstilmelding direkte til DRF.

Relaterede artikler:

EU-flypassagerer skal beskyttes bedre

Ny lov for pakkerejser vedtaget

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

x

Læs Også

Bella Center blandt nordiske prisvindere

Ved uddelingen af European Business Awards for de nordiske lande var danske BC Hospitality Group eneste prismodtager fra rejsebranchen.

VisitDenmark tilfreds med årets ITB-messe

VisitDenmark havde 19 danske partnere på sin stand ved den netop overståede kæmpe rejsemesse ITB i Berlin – den danske stand fik besøg af berømt fodboldspiller.

Priser til den danske møde- og eventbranche

Onsdag blev Møde & Event Awards 2018 uddelt i forbindelse med Møde & Eventmessen, der fortsætter torsdag i Bella Center.

Konkurrenter arbejder sammen

Der er mange om buddet, og konkurrencen er hård. Ikke desto mindre har Danske Konferencecentre nu over 100 partnere.

Digitalisering øger behov for personlig service

Nogle ser den digitale udvikling som en trussel mod den personlige relation og service, men sammenslutningen Danske Konferencecentre oplever det stik modsatte.

Lille workshop kan give mange millioner

Meetingplace Wonderful Copenhagen er i disse dage vært for en lille eksklusiv gruppe mødeplanlæggere, der årligt køber møde- og kongresydelser for store summer.