De tilmeldte medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening skal på foreningens årsmøde 12. april i København blandt andet høre nyt fra Rejsegarantifonden og Udenrigsministeriets Borgerservice. Arkivfoto.

Fint besøg til DRF’s årsmøde og generalforsamling

En helt ny undersøgelse af danskernes rejsevaner, direktøren for Rejsegarantifonden samt chefen for Borgerservice er med i programmet når Danmarks Rejsebureau Forening 12. april har årsmøde.

Der er lagt op til en spændende og indholdsrig dag for medlemmerne af Danmarks Rejsebureau Forening når foreningen 12. april indbyder til årsmøde og efterfølgende generalforsamling. Det sker alt sammen på Hotel Radisson Blu Royal i København – der lægges ud med frokost klokken 12, hvor der også vil være rigelig tid til networking mellem DRF’s medlemmer.

På årsmødet kan de tilmeldte tale med andre rejsebureauer og netværke med både medarbejderne fra DRF’s sekretariatet og andre interessenter fra rejsebranchen.

Efter frokost fortæller Rejsegarantifondens administrerende direktør, advokat Birgitte Fjeldhoff, blandt andet om, hvad den nye rejsegarantifondslov kommer til at betyde for fondens arbejde og rejsebureauerne. Den nye lov træder i kraft d. 1. juli – samtidig med den nye pakkerejselov.

På årsmødet er Danmarks Rejsebureau Forening også glad for at kunne præsentere analyseinstituttet Epinion som oplægsholder. Epinion vil fortælle om deres nyeste undersøgelse af danskernes rejsevaner. Undersøgelsen er fra i år, så det er helt aktuelle tendenser, de fremmødte bliver præsenteret for.

Udenrigsministeriet har workshop for rejsebureauer
Efter kaffepausen på Danmarks Rejsebureau Forening årsmøde næste uge fortæller ambassadør René Dinesen, chef for Borgerservice, om krisehåndtering i Udenrigsministeriets Borgerservice.

René Dinesen vil også fortælle om en vigtig workshop som Borgerservice vil holde senere på foråret eller i forsommeren for blandt andet Danmarks Rejsebureau Forenings medlemmer. Workshoppen kommer til at handle om netop krisehåndtering og ikke mindst om samarbejdet mellem Borgerservice og rejsebranchen.

Inden årsmødet slutter er der mere tid til networking inden DRF’s holder sin årlige generalforsamling.

Alle medlemmer af Danmarks Rejsebureau Forening er velkomne til både årsmøde og generalforsamling. Det kræver blot forhåndstilmelding direkte til DRF.

Relaterede artikler:

EU-flypassagerer skal beskyttes bedre

Ny lov for pakkerejser vedtaget

Konkursgarantier fra rejsebureauer på 800 millioner kroner

x

Læs Også

Fra Marriott til Carlsberg

Tidligere salgsdirektør på Københavns største 5-stjernede hotel skal som ny chef for salg og marketing hos Visit Carlsberg fortælle, at bryggeriet også har muligheder for at holde møder og konferencer.

WoCo kigger på fremtidens turisme

Hoteller, incoming og rejsebureauer er blandt målgrupperne ved Wonderful Copenhagen årlige konference Tomorrow’s Urban Travel.

Paris ser stor vækst i kongresser

Terrorangreb afskrækker heller ikke møde- og konferencegæster fra at samles i Paris. Den franske hovedstad havde sidste år stor stigning i antal kongresser.

Bella Center skal have flere ansatte

Mens Bella Center-koncernen, BCHG, i dag har omkring 1.000 medarbejdere, forventes tallet de kommende år at vokse med nogle hundrede. Måske er der flere hoteller på vej.

Efterlyser værtsby til MICE-konference

Danske Konferencecentre har igen næste år Planner Days for konferencesteder og mødeplanlæggere. Nu kan byer i Jylland og på Fyn byde på værtskabet.

Lufthansa åbner for øget brug af bookingfunktion

Lufthansa Gruppen udvider sin eksisterende Open API-mulighed til også at omfatte bookingmulighed direkte på for eksempel hjemmesider for møde- og eventarrangører.