Den store fagrejsemesse FITUR i Madrid holdes i slutningen af januar, hvor der kommer udstillere og købere fra det meste af verden. Arkivfoto: FITUR.

FITUR og BIT forventer at holde store rejsemesser

ITB Berlin aflyser næste års ITB-fagrejsemesse i marts. De spanske og italienske modsvarigheder, FITUR i Madrid og BIT i Milano, forventer at gennemføre deres fagmesser for rejsebranchen.

Starten af det nye år har typisk tre store rejsefagmesser. FITUR i Madrid i januar, måneden efter er det italienske BIT og til marts en af verdens største rejsemesser, ITB i Berlin.

Forleden oplyste ITB, at man allerede nu aflyser ITB i marts næste år på grund af coronakrisen.

Men arrangørerne af store spanske FITUR og BIT i Italien forventer stadig at kunne gennemføre deres 2022-udgaver.

FITUR i Madrid afvikles efter planen mellem den 19. og 23. januar.

Her mødes tusindvis af udstillere og købere fra den globale rejsebranche. Udstillerne på FITUR, der ofte er repræsenteret på højt niveau, er indenfor alle områder af rejsebranchen. Det er blandt andet flyselskaber, destinationer, hotelkæder, turoperatører, transportselskaber og andre aktører fra turismens værdikæde.

FITUR har en lang række fokusområder som teknologi, know how, MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events), sundhed, festivaler, LGBT+ og særlige rejser for kvinder.

FITUR er opdelt i otte udstillingshaller med disse fokusområder: Det amerikanske kontinent (Nord-, Mellem- og Sydamerika); Europa og Mellemøsten; Asia-Pacific og Afrika; Spanien samt Business and Travel Technology.

BIT i Milano
Mellem den 13. og 15. februar håber arrangørerne af den store italienske rejsemesse BIT igen at gennemføre årets fagmesse i Milano for rejsebranchen. Det skriver BIT i en pressemeddelelse.

BIT 2022-versionen får tre primære udstillingsområder, Leisure, BeTech og MICE Village. Her kan udstillerne møde købere fra verden over.

BIT, der på engelsk kaldes The International Tourism Exchange, holdes i udstillingscentret FieraMilanoCity.

BIT er opdelt i tre nævnte hovedområder. I kategorien Leisure udstiller italienske og udenlandske leverandører til turisme- og rejsebranchen. Det kan være alt fra hoteller, destinationer til bæredygtig turisme fra hele verden. I de to andre er der fokus på MICE og rejseteknologi.

Relaterede artikler:

Coronaen udskyder igen verdens største rejsemesse

”Vi er her også for at vise at vi klarede coronakrisen”

Tilfreds med workshop trods flere afbud

Kombinerede workshops samlede rejsebranchen

Skandinaviens store USA Travel Show flytter

MCH gør klar til Skandinaviens største rejsemesse