CabInn er i gang med at opføre Danmarks største hotel, nederst til højre, med 1.200 værelser ved Kalvebod Brygge i København.

Flere hoteller på vej blandt Danmarks største

Mindst fem nye hoteller vil de kommende år komme ind på Top 10-listen over Danmarks største målt i antal værelser.

Den danske lavpriskæde CabInn opfører nu Danmarks største hotel med 1.200 værelser. Hotellet på Kalvebod Brygge i København får Tivoli Hotel & Congress Center som genbo og med sine 1.200 værelser vil det nye CabInn-hotel overgå Danmarks i dag største hotel, AC Hotel Bella Sky Copenhagen ved Bella Center der har 812 værelser.

Blandt de øvrige kommende storhoteller i Danmark er Scandic-kædens hidtil største hotel, Spektrum, der åbner i København i 2021 med 632 værelser. Det næststørste Scandic-hotel i støbeskeen i Danmark er det kommende ved Aarhus Havn. Det forventes også at åbne i 2021 med op til 500 værelser. Med sine 500 værelser bliver Scandic i Aarhus Havn det største hotel i Danmark uden for København. Den titel har i dag Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter, der har 426 værelser.

Og hotelgruppen Arp-Hansen er på vej med sit tredje Wakeup-hotel i hovedstaden. Det åbner senere i år på Kalvebod Brygge med 585 værelser. Scandic Spektrum og Wakeup 3 bliver naboer– lige overfor Marriott-hotellet.

På vej mod Top 10-listen over danske hoteller med flest værelser er også det Comfort-hotel, der i 2020 åbner i Københavns Lufthavn med 500 værelser.

Danmarks i dag 10 største hoteller

De ti største hoteller i drift i dag i Danmark er ifølge Horesta:

AC Hotel Bella Sky Copenhagen (812 værelser)

CabInn Metro i Ørestad (708)

Tivoli Hotel & Congress Center (679)

Radisson Blu Scandinavia Hotel (544)

CabInn Apartments i Ørestad (517 )

Wakeup Copenhagen, ved Tivoli Hotel & Congress Center (510)

Wakeup Copenhagen, ved Kongens Nytorv (498)

Scandic Copenhagen (486)

Nyborg Strand Hotel og Konferencecenter (426)

Copenhagen Marriott Hotel (406)

Relaterede artikler:

Danske hoteller fordobler milliardoverskud

Scandic henter nye ansatte udenfor hotel-branchen

5-stjernet hotel får Danmarks dyreste hotelsuite