Flere med Sverigeflyg

I 2012 har Sverigeflyg haft en total passagervækst på 16%.

 

”Vi er tilfredse med udviklingen på vores ruter, som alle viser opadgående trender. Vi har været offensive og har øget kapaciteten i foråret, hvilket afspejler sig i tallene”, siger Michael Juniwik, adm. direktør for Sverigeflyg.

 

Sidst i august startede ruten Halmstad-Bromma i Kullflygs regi med 32 flyvninger om ugen med en Saab 2000 med plads til 50 passagerer.

 

”Vi har aldrig tidligere haft en bedre start på en rute. Allerede første måned har vi en cabin factor over 70% og en god bookingsituation for efteråret”, säger Michael Juniwik.

 

Tidligere på året, efter Skyways konkurs i slutningen af maj, indledte Sverigeflyg sin satsning på at komplettere Brommatrafikken med ruter til Arlanda i samarbejde med NextJet fra tre af Sverigeflygs destinationer.

 

”Vi har valgt at arbejde med NextJet som har et godt netværk på Arlanda, hvilket gjorde, at vi kunne starte hurtigt efter Skyways konkurs. Nu har trafikken stabiliseret sig og vi har i samråd med NextJet valgt at overlade trafikken mellem Halmstad og Arlanda til NextJet og sætte vores fokus helt på trafikken til Bromma fra Halmstad, siger Michael Juniwik.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.