Flere unge vil være guider

”Vi har rigtig travlt med at rekruttere lige nu, for TV programmet, Guider i Paradis, der følger vores guider i Thailand, gør, at ansøgningerne vælter ind. De der kommer igennem nåleøjet – de to netbaserede spørgeundersøgelser – skal også klare sig godt ved et personligt interview. Kun herefter får de adgang til vores guideskole”, fortæller Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

De skal pakke en fornuftig kuffert, for efter to ugers undervisning med kundeservice, præsentationsteknik, hjerte og lungeredning og forsikringer på skemaet, flyver de nyuddannede guider direkte ud i verden til deres første guidejob, som varer en sæson.

”Når de kommer til første destination er de ’føl’ hos en erfaren guide i 10 dage – uden uniform. Derefter har de en personlige mentor i minimum en måned. Efter første sæson kan guiderne komme med ønsker om, hvor de helst vil arbejde på et af vore 80 rejsemål”, siger Stig Elling.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.