Flykaptajn gik amok – nu vil han have erstatning

0

JetBlue Airbus A321FLYSELSKABER: På en flyvning i 2012 fik kaptajnen på et fly fra JetBlue Airways fra New York til Las Vegas et anfald og råbte ude i kabinen, at passagererne ikke ville komme til Las Vegas. Flyets styrmand låste ham ude af cockpit. Den fyrede kaptajn har nu sagsøgt JetBlue for 15 mio. dollars.

Ved første retsmøde på Manhattan om sagen sagde JetBlues advokater, at man ikke havde tegn på, at kaptajn Clayton Osbon ville få en form for mental nedsmeltning. Derfor anbefalede advokaterne, at Clayton Osbons søgsmål på 14,9 mio. dollars skulle afvises.

Den fyrede kaptajn ønsker det høje beløb for tabte lønindtægter, følelsesmæssig stress og for at være blevet gjort til grin efter flyvningen i marts 2012.

Under flyvningen til Las Vegas gik han ud i kabinen og begyndte at råbe til passagererne om religion, terrorisme, at flyet aldrig ville komme til Las Vegas og at passagererne godt kunne begynde at bede.

Passagerer overmandede kaptajnen, styrmanden låste cockpitdøren og landede flyet sikkert i Amarillo i Texas, hvor kaptajnen blev overdraget til politiet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz