JetBlue har i snit over 1.000 daglige flyvninger til mere end 100 destinationer i primært USA. Foto: JetBlue.

Flyselskab fastholder god plads på economy

Man behøver ikke sidde super sammenklemt hos alle flyselskaber. Det er amerikanske JetBlue godt eksempel på. Flyselskabet er ved at få nye sæder, der fortsat vil give passagererne god plads.

Det amerikanske flyselskab JetBlue er ved at installere nye sæder på økonomiklassen på selskabets fly fra Airbus A320-familien. Og der vil stadig være god benplads, også på economy.

Klik for stort format. JetBlue lover fortsat at tilbyde den bedste benplads på economy blandt de amerikanske flyselskaber – selv om der med den nye kabineindretning bliver lidt mindre plads. Foto JetBlue.

Mens mange flyselskaber kun under deres passagerer 29 eller 30 tommer som benplads – er der mere at gøre godt med hos det store JetBlue. Her er standard på basis economy nemlig omkring 32 tommer.

Og god benplads er et af JetBlues primære salgsargumenter. Disse tæller blandt andet over 100 direkte TV-kanaler, som passagerne kan vælge imellem under flyvninger – samt WiFi.

Men JetBlue er ved at redesigne sin kabineindretning, skriver hjemmesiden WalletHubthis, der for 2018 placerede JetBlue som det amerikanske flyselskab med bedst benplads.

Den nye kabineindretning vil stadig tilbyde den bedste benplads på economy ligesom det bliver muligt at give lidt bredere flysæder. De fleste JetBlue-sæder på economy har op til 34 tommers benplads – men der er også mulighed for at tilkøbe endnu mere plads.

På konceptet “Even More Space” tilbyder JetBlue mellem 38 og 39 tommers benplads, skriver hjemmesiden TravelWeekly.com og tilføjer, at JetBlue dog er i færd med at sænke den gennemsnitlige tommeafstand på basis economy fra de nuværende op til 34 tommer til 32.

1.000 daglige flyvninger
JetBlue har i snit over 1.000 daglige flyvninger til mere end 100 destinationer, primært indenfor USA – men selskabet har også ruter mellem USA og Europa samt til Caribien og Sydamerika. Sidste år havde JetBlue over 42 millioner passagerer.

JetBlue har blandt andet baser i lufthavnene Boston, Fort Lauderdale-Hollywood, Long Beach ved Los Angeles samt Orlando i Florida.

Relaterede artikler:

Dyrere at være flypassager i Nordamerika

BA, Lufthansa og Air France størst på USA fra Europa

Amerikanske selskaber er de hurtigste