Flymad giver konkurrence

4

LUFTFART: Med over 700 millioner årlige flypassagerer er USA verdens største marked for flyrejsende – nu skærpes konkurrencen mellem to af de største aktører.

American Airlines tilbyder nu gratis måltider for alle indenrigsrejsende, også på økonomiklasse, mellem Øst- og Vestkysten i USA, udspillet kommer efter Delta Air Lines tilbød samme mulighed.

Nu venter markedet kun på, at også United Airlines tilbyder samme mulighed.

Alene American Airlines og American Eagle har i snit 6.700 daglige flyvninger.

Delta Air Lines, der sidste år havde milliardoverskud, vil snart give sine rejsende i USA gratis mad på 12 af sine længste indenrigsruter på de mest strategiske indenrigsmarkeder.

Skriv en kommentar

4 Comments on "Flymad giver konkurrence"

Notify of
avatar
Kenneth
Kenneth

Sjovt som ting ændrer og udarter sig forskelligt rundt om på kloden.
I Europa skal de store selskaber spare, for at konkurrere med lavpris selskaberne, og noget af første der tages væk, er et godt måltid, der erstattes af små kiks, lidt chokolade eller ingenting.

Nu er måltidet blevet et konkurrence parameter i USA.
Interessant at se, hvad det næste bliver 🙂

Michael
Michael

Ja, det er lidt sjovt. Det var i USA man først fjernede maden ombord for mange år siden efter at Jimmy Carter åbnede for fri konkurrence med prispres og Europa fulgte efter en del år senere. Måske Europa om nogle år begynder at servere gratis mad igen.

Ole
Ole

USA har traditionelt set været 10 år foran Europa, så om små 10 år vil vi nok også opleve at gratis mad bliver genindført. Personligt så tror jeg at flyselskaberne ville gøre sig selv en tjeneste at være på forkant med den udvikling, men det har de nok ikke nosser til, slet ikke dem der operere her i vores andedam…

Kenneth
Kenneth

Hvem tilbyder mon først en ryger afdeling igen?? 🙂

wpDiscuz