Flyselskab laver flasker til tæpper

Emirates offentliggør sin miljørapport for 2016-2017. Den viser bl.a. at selskabet har øget bæredygtigheden ved at pensionere de sidste Airbus A330 og A340, så der kun er A380 og Boeing 777 i flåde.

Det betyder, at flyflåden i dag har en gennemsnitsalder på 5,3 år. Det gavner miljøet med både lavere brændstofforbrug og mindre støjbelastning.

Det store flyselskab har arbejdet med tiltag for at effektivisere forretningen, og det har haft effekt, når det gælder bæredygtighed. Selskabet har bl.a. udviklet en ny rengøringsprocedure for flyene, der sparer 11 millioner liter vand om året. Der er også installeret lysdioder i alle hangarer, og det har medført en energibesparelse på 237 megawatt pr. måned svarende til energiforbruget for 632 familier.

Ombord på flyene finder man også resultater af arbejdet med bæredygtighed. Passagerer på Economy får tilbudt tæpper, der er lavet af genanvendeligt plastik. Der bruges 28 genbrugsplastflasker på hvert tæppe. Initiativet skal forhindre 88 millioner plastflasker i at ende på lossepladsen inden udgangen af 2019.

Læs om de bæredygtige tæpper her.

Passagertallet stiger hos Emirates

Emirates udvider på Stockholm

Emirates flyver 100 heste over tre kontinenter

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.