Flyselskab vil skaffe 4.000 ekstra passagerer

alsie expressLUFTFART: Med introduktion af ungdoms- og seniorbilletter håber dansk flyselskab at komme op på 60.000 årlige rejsende. Men disse billetter kan kun bookes via selskabets hjemmeside.

Fra 1. december indfører Alsie Express ungdoms- og seniorbilletter på næsten alle afgange på sin rute mellem Sønderborg og København. De nye billetter kan kun bookes via selskabets hjemmeside.

De 12 til 25-årige er umiddelbart omfattet af ungdomsbilletten, men studerende, lærlinge og værnepligtige op til 31 år kan også flyve til den faste lavere pris. Seniorbilletten er for alle over 65 år.

”De to nye billettyper henvender sig til dem, der vil til København eller Sønderborg. Ændres rejseplanerne, er det muligt gebyrfrit at ændre dato og afrejsetidspunkt til en anden dag med tilgængelige ungdoms- eller seniorbilletter,” siger adm. direktør fra Alsie Express, Henrik Therkelsen.

Sidste år havde Alsie Express, der er sponseret af ikke mindst Danfoss, 56.000 passagerer på ruten mellem København og Sønderborg. Sammen med den nye prisstruktur selskabet gennemførte tidligere på året, skal ungdoms- og seniorbilletterne være med til at skaffe et årligt passagertal på over 60.000.

Alsie Express, der hører under Air Alsie, har to ATR72-500 fly med 48 lædersæder med god benplads. Ruten flyves med fem returflyvninger på hverdage og en returflyvning både lørdag og søndag. Selskabet har 20 medarbejdere.