Flytrafik fordobles de næste 20 år

PARIS-AIR-SHOW-Airbus-A380-fly-800x566IATA har revideret sine estimater for international flytrafik over de næste 20 år. I 2034 ventes nu et passagertal på syv milliarder, hvilket svarer til en årlig vækst på 3,8% i forhold til 2014.

Det er præcis en fordobling af det ventede passagerantal på 3,5 milliarder i 2015. Tidligere estimerede IATA 7,4 milliarder i 2034 svarende til en vækst på 4,1%, men der ventes en dæmpet efterspørgsel specielt for Kina, skriver IATA.

Kina ventes at levere den største vækst de kommende 20 år, hvor antallet ventes at stige med 758 millioner til 1.196 millioner. I USA ventes vækst på 523 millioner til 1.156 millioner, mens antallet indisk rejsende ventes at stige med 275 millioner til 378 millioner, skriver finans.dk.

x

Læs Også

Stand By i Norge skriver

Forsinkelser i norske lufthavne – ITG sælges i stumper – Trollstigen åbnes i dag – Ejer hele Beistostølen – Ryanair fik solidt overskud – USA indbringer Airbus for WTO – 11. september effekten aftager – slut med visumpligt til Vietnam.

Åbner postkontor på vulkan

Mens postkontorer i resten af verden nedlægges på stribe, har ø-gruppen Vanuatu gjort det modsatte.

HORESTA stifter ”nattelivsforening”

Organisationen vil gøre det mere trygt at gå i byen, og sikre bedre vilkår for beværtninger med natbevilling.

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Mærkeordning for tilgængelighed

Turistbranchen og handicaporganisationerne har indført en særlig mærkeordning for tilgængelighed.