Flyttedag i maritimt rejsebureau

Sunway Seatravel og Scancharter, der de seneste 15 år har haft til huse i Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft, er flyttet til nye lokaler på Egå Marina. Sunway Seatravel regnes som Danmarks største rejsebureau med speciale i flodbådsferie.

 

Firmaet er de seneste år vokset meget, og succes med at udleje flodbåde og sejlbåde i hele verden, samt salg af minikrydstogter mellem de baltiske hovedstæder med Tallink Silja Line, gav behov for større lokaler.

Direktør Mads Christiansen (foto): ”De nye lokaler giver virksomheden mulighed for yderligere vækst. Vi er sikre på at, det vil være lettere at indgå aftaler med nye samarbejdspartnere – og tiltrække nye medarbejdere.”

 

Mads Christiansen er glad for at samtlige seks medarbejdere er fulgt med til de nye lokaler. ”Det har været afgørende for os at sikre, at den viden vore medarbejdere har opsamlet igennem mange år, bliver i Sunway Seatravel,” siger han.

 

Den våde danske sommer var sandsynligvis medvirkende til, at Sunway Seatravel har oplevet en af sine bedste år nogensinde.

 

”Vi har lige nu travlt med at arrangere flodbåds- og sejlerferier i efteråret til mange kunder, som har haft en dårlig sommer herhjemme. De tager revanche med en tur f.eks. i efteråret, hvor vinhøsten i Frankrig er meget populær, ligesom mange bestiller sejlerferie til Caribien eller Thailand,” siger Mads Christiansen.

 

 

Skrevet af redaktionen