Svenske Handiscover.com har fokus på rejser for bevægelseshæmmede.

Fokus på rejser for bevægelseshæmmede

Handiscover.com giver brugerne flere valgmuligheder afhængig af deres mobilitetsniveau. Kendt dansk rejsebrancheprofil er ny i selskabets bestyrelse.

Jens Wittrup Willumsen, tidligere topchef i SAS og i dag blandt andet næstformand i Billund Lufthavn samt bestyrelsesmedlem i FDM travel og Koldinghus, er kommet i bestyrelsen for svenske Handiscover.com

Handiscover er grundlagt af Sebastien Archambeaud, hvis søn lider af en muskelsygdom, der gør det udfordrende at rejse på ‘normal’ vis. Når familien rejser med deres søn, har de fundet det udfordrende at finde for eksempel overnatningssteder tilpasset deres særlige behov.

Om årsagen til, at han sagde ja til at træde ind i bestyrelsen for Handiscover, siger Jens Wittrup Willumsen til STANDBY.dk:

”Handiscover.com fokuserer på accommodation til mennesker med begrænsninger i deres mobilitet. Handiscover har lavet et ratingsystem af alle de feriehuse, lejligheder og hotelværelser, som de formidler på deres hjemmeside. Foreløbig er der over 12.000 ratede boliger i 37 lande og planer om, at tallet skal fordobles.”

Jens Wittrup Willumsen beskriver området som ‘et super interessant marked, som både henvender sig til mennesker med store bevægelsesbegrænsninger og til ældre, som blot vil kunne overskue hvor mange trapper, der er på for eksempel et overnatningssted.”

IKEA støtter projektet
Handiscover har flere private investorer, for eksempel den svenske venturefond Alm Invest og IKEA-stifteren Ingvar Kamrads fond Entreprenørinvest.

Disse investorer støtter blandt andet Handiscover.com med millionbeløb med den begrundelse, at det angiveligt er den første samfundsbaserede hjemmeside med fokus på booking af eksempelvis ferielejligheder til netop personer med ‘specielle behov og funktionshæmninger’.

På firmaets hjemmeside kan brugerne via et klassifikationssystem blandt andet vælge indkvartering på en række destinationer ud fra deres mobilitet eller andre særlige behov.

”Alle vil gerne rejse – også mennesker med begrænset mobilitet. Handiscover er ikke bare et sympatisk koncept, vi tror også, at det er en rigtig god forretnings-idé. Samtidig er personerne bag selskabet meget dedikerede og har megen relevant erfaring på området,” siger Eva Nyvaller, direktør for IKEA-kontrollerede Entreprenørinvest om årsagen til investeringen i Handiscover.

 

Relaterede artikler:

Rejsetrends for sommeren 2018

Billigere flyrejser i 2018

Jysk kulturfyrtårn tæt på årligt én million gæster

x

Læs Også

Klar med rejsemesse for aktiv ferie

I weekenden 6.-8. april arrangerer rejsemagasinet Vagabond i København en nyskabelse med fokus på aktiv ferie. Fredag er der B2B-workshop, mens der er åbent for publikum lørdag og søndag.

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiets overnatningstal for hoteller er vokset med 18,9 procent i 2017 i forhold til det foregående år.

Ny rekord i dansk turisme

I 2017 nåede de udenlandske overnatninger op på 26,6 millioner. Dertil kommer omkring 2,6 millioner udenlandske overnatninger via Airbnb, og samlet set har der aldrig været flere turister i Danmark.

Sælger stadig flere charterrejser

”Danskerne er bange for det danske sommervejr, de har tillid til økonomien og køber derfor charterrejsen nu,” siger direktør for stort charterrejsebureau.

Singapore Airlines vil sælge kæresteture

Forhold har det med at blomstre, når man oplever verden sammen. Derfor anbefaler Singapore Airlines fem helt særlige kærlighedsdestinationer.

Drikkepenge efter nye regler i USA

Lovforslag på vej om hvem, der skal råde over drikkepengene, kan give ændringer for gæsterne, men ser ud til at være en klar fordel for restaurantens indehaver.