Folketinget stopper ’malkeko’ i Københavns Lufthavn

CPHlufthavnVOR EGEN VERDEN: Det kunne lyde som en sag for Landbrug og Fødevarer, men ugens tophistorie handlede om taxadrift i lufthavnen.

Ugens mest læste nyhed her på siden blev historien om, at Folketinget vil forhindre Københavns Lufthavn i at tjene yderligere 16 mio. kr. årligt på taxaaftale. Her læste mange tusinde med. Regeringen vil fortsat have, at det skal være gratis at holde i lufthavnsområdet for både private, busser og taxaer i op til et kvarter.

Der var også mange tusinde læsere til den næst mest læste, nemlig klummen om SAS, som blev overrasket over, at man pludselig manglede piloter til at gemmeføre 34 afgange med datterselskabet Cimber A/S.

Endelig fulgte som nr. tre den brandvarme historie om, at der i Europa var uenighed om flysikkerhed til Sharm el Sheikh. Det var der også mellem flyselskaberne i Danmark. DAT og Primera fløj, SAS aflyste et døgn forinden.

Top 10 listen så således ud: 1. Folketinget stopper malkeko i lufthavnen, 2. Det er en ommer SAS (klumme), 3. Europa uenig om fly, 4. Nye flyruter til Danmark, 5. Bravo Tours bag nyt, 6. Strejker truer Lufthansa, 7. Krydstogtpassager får millionerstatning, 8. Top 10-byer hos Lonely Planet og 10. Ferielystne Kvinder (klumme).