Fuld mand ville sparke cockpitdøren ind

wizz air”Han ramte med to spark før han blev overmandet af flere mandlige passagerer”, siger en person, som var med ombord til den norske avis Verdens Gang.

Ved 19-tiden fik politiet i Skåne alarm fra flyveledertårnet på Sturup Lufthavn ved Malmö. Flykaptajnen på en Wizz Air flyvning fra Rumænien til Norge havde slået alarm, fordi han havde problemer med to passagerer og ønskede at sikkerhedslande i Sturup.

”Det var en person, som i 10.000 meters højde forsøgte at sparke døren til cockpittet ind. En anden person har været så beruset, at han forstyrrede alle”, siger Stephan Söderholm, pressemedarbejder ved politiregion syd, ifølge travelreport.se.

VG beretter videre, at det startede med, at den ene fulde mand stod og skreg i midtergangen. Herefter løb han frem til cockpittet hvor han nåede at sparke to gange mod døren, inden han blev overmandet af flere passagerer. Det hele var ovre på fem minutter og der var en relativt rolig stemning under landingen.

Manden blev anholdt af politiet da flyet var landet og blev sammen med den anden meget fulde passager sat i arresten.

Flyet kunne efter hændelsen genoptage sin flyvning til Norge.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.