Generation 50+ er en guldgrube

Kendetegnende er, at de har stærk økonomi, god tid og et stort ønske om at rejse. Både med deres partner og med børn og børnebørn, viser Star Tours spørgeundersøgelse blandt 1.800 danskere, der alle tilhører generation 50+.

 

Det er fortsat sol og badeferie i Sydeuropa, der står højest på ønskelisten med 46%. Flest vil bo i ferielejlighed (33%) eller på et personligt mellemklassehotel (23%). All inklusive hitter også hos generation 50+ med 19%.

 

”Mange taler om, at generation 50+ vil have oplevelser, aktiviteter, kunst, kultur og fysisk udfoldelse, men vores undersøgelse viser, at de har behov for at slappe af og komme ned i gear, ligesom de yngre generationer. Til gengæld svarer 56%, at de selv arrangerer udflugter, enten ved at leje bil eller tage de offentlige transportmidler – så oplevelser får de altså også”, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

 

Generation 50+ rejser mere end resten af befolkningen – 65% svarer, at de rejser to eller flere gange om året, helst til Middelhavsområdet og oversøiske rejsemål. De rejser oftest med en partner (69%), men mange også med børn og børnebørn (21%).

Skrevet af Flemming Juul