Generationsskifte i Sun-Air

Ejer og stifter Niels Sundberg med den nye CEO, Kristoffer Sundberg.

Det danske flyselskab har de seneste to år arbejdet på at gøre virksomheden klar til fremtiden og har nu gennemført et generationsskifte.

Kristoffer Sundberg overtager posten som CEO, mens og ejer og stifter Niels Sundberg fortsætter som bestyrelsesmedlem, samt hovedaktionær i Sun-Air.

Kristoffer Sundberg har trådt sine barnesko i virksomheden og er pilot af uddannelse. Han har også opbygget Sun-Airs ad hoc charterafdeling under brandet JoinJet med stor succes og har altså de seneste to år stået i lære som CEO.

Kristoffer og Niels Sundberg har i fællesskab forberedt fremtidens strategi og udvikling for virksomheden.

Luftfart har altid været en turbulent branche. Sun-Airs DNA har vist sig at være mere end bæredygtig og har sikret virksomheden kontinuerlig fremdrift i mere end 40 år.

”Vi har aldrig haft storhedsvanvid. Til gengæld er vi stolte af at være ’Smaller, Smarter & Smiling’, og vi har altid et klart fokus på at sikre en førsteklasses betjening af kunderne med en naturlig tilgang til hårdt arbejde, fleksibilitet og forandring i hele organisationen”, siger Kristoffer Sundberg.

”Vi føler os overbeviste om, at vores stærkt forankrede DNA er det, der kan bære os langt ind i fremtiden og tage virksomheden mod nye højder”.

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.