Germanwings øgede med 7,9%

Efter en planlagt nedskæring i 2009 vendte Germanwings de seneste tolv måneder tilbage på sin vækstkurs. Med 70.350 flyvninger i 2010 mod 62.740 flyvninger året før var flyselskabets flåde på 30 fly atter i fuld drift. Det betyder, at lavprisflyselskabet er et af de mest produktive foretagender i branchen.

 

Germanwings ser med forsigtig optimisme hen til 2011 på baggrund af positive økonomiske indikationer for konjunkturerne. Der er dog fortsat usikkerhed omkring de nye skatter på luftfarten.

 

Lavprisselskabet flyver til 75 europæiske destinationer fra sine seks tyske hovedlufthavne, Köln/Bonn, Berlin, Stuttgart, Hamburg, Dortmund og Hannover.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

MSC Cruises får sit nye flagskib, MSC Seaside

MSC Seaside er leveret fra Fincantieri værftet og er det andet nye krydstogtskib, som MSC har søsat i 2017. Skibet får hjemmehavn i Miami og er første skib i MSCs Seaside klasse.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.