Germanwings pilot lukket ude af cockpit

1427358211735En medarbejder ved undersøgelsen af det styrtede Germanwings cockpit voice recorder siger til The New York Times, at optagelserne tyder på, at den ene pilot havde forladt cockpit inden flyets descent og ikke kunne komme ind igen.

En erfaren undersøger beskriver konversationen mellem piloterne som effektiv og cool under den første del af flyvningen fra Barcelona til Düsseldorf. Herefter viser lyden fra cockpit, at den ene pilot forlader cockpit og ikke er i stand til at komme ind igen.

“Piloten udenfor banker først stilfærdigt på døren, men uden svar. Han banker herefter hårdere på døren, men der kommer aldrig noget svar. Sluttelig hører man på båndet, at piloten udenfor prøber at smadre døren.

“Vi ved ikke, hvorfor den ene pilot gik udenfor”, siger undersøgeren, der ønsker at være anonym, ”Men det er sikkert, at der kun var én pilot i cockpittet da styrtet skete”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.