Gøteborg byder i blandt andet efterårsferien på masser af hyggelig uhygge Pressefoto fra byens turistråd: Göteborg & Co, goteborgco.se

Gøteborg lokker med gys og hygge i efterårsferien

”Vi så sidste år, at mange danskere opdagede Göteborg som mål for storbyferien. I år er der endnu mere at komme efter,” lyder det fra turistrådet i Sveriges næststørste by.

Gøteborg lokker i efterårsferien blandt andet med masser af hyggelig uhygge. Der er for eksempel spøgelsesvandring i byen, det nye gyserhus i forlystelsesparken Liseberg, Halloween på Universeum eller det hjemsøgte Værelse 13-koncept på kæmpehotellet Gothia Towers.

Byens turistråd, Göteborg & Co., skriver i en pressemeddelelse: ”Under pandemien har flere danskere fået øjnene op for rejsemål tæt på hjemmet, og både ’staycation’ og ’nearcation’ er blevet populære ferieformer. I år er Göteborg igen klar til at tage imod de danske turister i stor stil. Og de fleste coronaforbud er ophævet.”

Eva Lehmann, chef for marketing og kommunikation hos Göteborg & Co., siger i pressemeddelelsen:

”Vi så sidste efterår, at mange danskere for alvor opdagede Göteborg som mål for storbyferien. I år er der endnu mere at komme efter i efterårsferien for ferielystne danskere, når Liseberg, Universeum og andre indendørsaktiviteter igen er åbne og byder på nye Halloween-oplevelser for hele familien i oktober.”

Kæmpehotel har hjemsøgt værelse
Er man til gys og gru, kan man som noget nyt tjekke ind på et hjemsøgt værelse på kæmpehotellet Gothia Towers, der har ”Værelse 13-konceptet.” Hvis man vil have den fulde oplevelse af at bo på værelset, kan man helt slippe kontrollen og aflevere sin telefon i receptionen. Værelse 13 kan opleves i perioden 16. oktober-7. november, oplyser turistrådet.

Det er selvfølgelig også muligt at booke et af hotellets almindelige værelser, hvor det ikke spøger, understreges det. Aldersgrænse for booking på hotellet er fra 25 år.

Og efteråret i Nordens største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, byder på det nye gyserhus, Korthuset. I alt har Liseberg fem gyserhuse.

Relaterede artikler:

Tivoli håber på en halv million halloween-gæster

Færgerute har vækst mellem Danmark og Sverige

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder